Paradan yana yüzü gülmeyen burçlar! Doğuştan parasız burçlar hangileri?

Paradan yana yüzü gülmeyen burçlar! Doğuştan parasız burçlar hangileri?
GİRİŞ

Maddi açıdan şanssız doğan milyonlarca kişi bulunuyor. Parayla arası hiç iyi olmayan bu kişilerin astrolojide aynı burçta oldukları görülüyor. Doğuştan parasız 3 burç hangisi?

Paradan yana yüzü gülmeyen burçlar! Doğuştan parasız burçlar hangileri? - Kimileri dünyaya bolluk ve zenginlik içinde gelirken bazı kişiler para yüzü görmekte zorlanıyor. Halk arasında fas fakir denen bu kişilerin paradan yana yüzü bir türlü gülmez. Parayı dert edinen ve meteliğe kurşun atan bu kişilerin astrolojide ortak burçlardan olması dikkat çekiyor. Bazı insanların para açısından şansı yaver gitmediği için astroloji bu duruma açıklık getiriyor.

Para konusunda doğuştan sıkıntı yaşayan milyonlarca kişi var. Bazı insanlar maddi açıdan yoksulluk içinde büyür ve hayatının geri kalanını fakir yaşar. Para konusunda sıkıntı yaşamadığını iddia eden ancak fakirliğe alışmış çok kişi vardır. Astrolojide bazı burçlar zengin ve maddi açıdan rahatlık içinde yaşarken bazıları için bu durum imkansız hale geliyor. Doğuştan parasız 3 burcu sizler için derledik.

bos-cizdan-fakir-parasiz-3.jpg

İKİZLER BURCU

Çok hazırcı yapıya sahip olan ikizler burcu, para konusunda sıkıntılı bir ilişkiye sahiptir. Kendilerine bile cimri olan ikizler, astrolojide para denince en çok sıkıntı yaşayan burçtur. Zenginlik bunalımları onları zora sokarken ellerindekini bile kaybetme riski yaşarlar. İkizler burcu bir yerden para kazansa bile bunun anında borç ödemeye gideceğini iyi bilir.

bos-cuzdan.jpg

KOVA BURCU

Tıpkı hayatta başarılı olamadıkları gibi para konusunda da şanssızlık üstüne şanssızlık yaşayan kova burçları bu alanda ünlüdür. Astrolojide parayla bağı hiç olmayan burçların başında kovalar gelir. Daima hesap kitap yapsa da ihtiyaçlarını karşılamada yetersiz kalan kova burçlarının cebi hep boştur. Halk arasında adeta profesyonel fakir tanımlaması yapılan kova burçlarının bakiyesi daima eksidedir.

bos-cizdan-fakir-parasiz-2.jpg

BALIK BURCU

Yeme içmeye çok düşkün oldukları ve yarını düşünmedikleri için ceplerinde para tutmayan balıklar fakir yaşamaya alışmıştır. Hesap kitap bilmediği gibi fırsat bulduğunda parasını sonuna kadar harcamaktan çekinmez. Para açısından kendilerine bile faydası olmayan balıklar genellikle yaşamları boyunca borç batağında kalır. Borçlarını kapatma hayali bile onlar için en imkansız koşullardan biridir.

KAYNAK: UŞAK HABER