Prof. Dr. Canan Karatay 15 yaş gençleştiren formülü açıkladı! Karatay’dan gençleştiren tarif

Prof. Dr. Canan Karatay 15 yaş gençleştiren formülü açıkladı! Karatay’dan gençleştiren tarif
GİRİŞ

Prof. Dr. Canan Karatay’dan cilt bakımına yönelik çok önemli tüyolar verildi. Pahalı kremler kullanmak yerine bu formül ile 15 yaş gençleşmek mümkün. İşte o mucize formül…

Beslenme ve sağlıklı yaşam önerileri ile çok sık gündeme gelen Prof. Dr. Canan Karatay, cilt bakımına yönelik de önemli tavsiyelerde bulundu. Özellikle yaş almaya bağlı olarak göz çevresinde oluşan kaz ayakları gibi yaşlanma belirtilerinin bu kapsamda ortadan kaldırılabileceği aktarılıyor.

Herkesin evinde bulunan bir ürünün 15 yaş gençleştiren mucize doğal formül yamak için yeterli olacağı aktarılıyor. Prof. Dr. Karatay’dan gelen formül ile özellikle yaşlanma karşıtı ürünler kullanan kadınlar için doğal bir yöntem daha kullanılabilecek.

CANAN KARATAY’DAN YAŞLANMA KARŞITI ÖNERİLER!

Sağlıklı yaşam ve beslenmeye dair önemli tavsiyelerde bulunan Prof. Dr. Canan Karatay, yaşlanmaya karşı önerileriyle birçok kişi için yeni cilt bakım yöntemi sunuyor. Kivinin hücreleri yenileme özeliğine dikkat çeken Karatay, düzenli kullanım halinde 15 yaş gençleştirebileceğini ifade ediyor.

Yaşlanmaya karşı mucizevi yöntemler duyuran Prof. Dr. Karatay, kivinin sahip odluğu birçok faydası sayesinde hem gençleştirmede hem de sağlıklı hücre sayısının artmasında faydalı olabileceğini aktarıyor.

15 YAŞ GENÇLEŞTİREN MUCİZE MEYVE!

Kivinin cildi yenilemede son derece faydalı odluğuna işaret eden Prof. Dr. Canan Karatay, meyvelerde yer alan asitlerin ciltteki ölü derinin hafifçe soyulmasına yardımcı olduğunu aktarıyor. Bu peeling ile cildin renginin açıldığı ve daha canlı, yumuşak görünmesinin sağlanabileceği aktarılıyor. Siyah noktalarda azalma ve cilt lekelerinde de açılma bu kapsamda görülebiliyor. Kivini kırışıklıkları giderek hücreleri yenileyebileceğini aktaran Prof. Dr. Canan Karatay, cildin gençleşmesi ve daha parlak, canlı bir görünüm kazanmasına da yardımcı olduğunu aktardı.

KAYNAK: UŞAK HABER