Sakal çıkaran mucize yöntem! Deneyenler sonuçlarını hemen gördü! Bir damlası bile gürleştirmeye yetiyor!

Sakal çıkaran mucize yöntem! Deneyenler sonuçlarını hemen gördü! Bir damlası bile gürleştirmeye yetiyor!
GİRİŞ

Gür sakallara sahip olmayanlar için mucizevi bir formül ortaya çıktı. Peki, sakalı ve bıyığı gürleştiren yöntemler neler? İşte erkeklerin sakallarını gürleştiren o mucizevi formül…

Sakal çıkaran mucize yöntem! Deneyenler sonuçlarını hemen gördü! Bir damlası bile gürleştirmeye yetiyor! - Erkeğin makyajı olarak tabir edilen sakallar, erkek kişisel bakımının en önemli parçaları arasında yer alıyor. Erkek kişisel bakım ürünlerinin gün geçtikçe daha da çeşitlemesiyle özellikle sakal ve bıyık gürleştirme yöntemler, zayıf sakallara sahip kişiler tarafından araştırılıyor.

Sakal ve bıyık bakımlarını doğru şekilde yaparak zayıf çıkan sakal ve bıyıkların daha gürleşmesi ve güçlendirilmesi de sağlanabiliyor. Bu kapsamda kişisel bakım rutinleri de son derece önemli.

SAKAL BAKIMI NASIL OLMALI?

Gür sakallara sahip olmak için sakal ve bıyık bakım rutinlerinin doğru şekilde yapılması son derece önemlidir. Özellikle yaz aylarında kiri, teri ve kir kalıntıları ile ölü hücreleri temizlemek için yüzün ve saklın düzenli olarak temizlenmesi gerekiyor.

Sakal bakımında son derece nazik ve kokusuz bir temizlik maddesi kullanılması ve uygun sakal kremi seçiminin tercih edilmesi gerekiyor. Sakalları temizlerken veya kuruturken çekmekten de kaşınmak gerekiyor. Cildin tahriş edilip kırılmasına neden olmamak için sakal bakım rutinleri son derece önemlidir.

SAKALLARI GÜRLEŞTİRECEK YÖNTEMLER

Sakalların daha gür bir şekilde çıkmasını sağlamak için bazı bakım önerilerine uyulması gerekiyor. Tahriş olmuş kuru veya aşırı yağlı ve akneye yatkın ciltler sakal sağlığını bozacağı için özenle seçilen ürünlerle nemlendirme işlemlerinin yapılması gerekiyor.

Sakalların kalınlığına ve uzunluğuna bağlı olarak doğru dolaşık açma ve fırçalama araçlarını kullanın ve bunları düzenli olarak temizlemeye de özen gösterin.

BİR DAMLASI BİLE YETİYOR!

Sakal sağlığının korunması için dikkate alınması gereken bir diğer önemli konu ise besin açısından zengin bir diyet tercih edilmelidir. Saçların ve sakalların daha hızlı büyümesini sağlamak için A, D, K, E ve B12 vitaminlerini içeren, çinko, kalsiyum, amino asitler ve yeterli miktarda proteinler alınması gerekmektedir. Ayrıca okaliptüs yağı, sakalları gürleştirmek ve uzatmak için son derece faydalı olmaktadır. Okaliptüs yağı sakalları besleyerek gürleşmesini sağlamaktadır.

KAYNAK: UŞAK HABER