Sakın aşık olayım demeyin! Astrolojiye göre en çok aldatan burçlar hangileri?

Sakın aşık olayım demeyin! Astrolojiye göre en çok aldatan burçlar hangileri?
GİRİŞ

Astrolojiye göre her burcun kendine has özellikleri bulunuyor. Aşk hayatında gözü dışarıda olan burçlar ilişkide aldatan taraf haline geliyor. En çok aldatan burçlar belli oldu…

Bazı insanlar doğaları gereği aşk hayatlarında ve arkadaşlık bağlarında sadık oldukları için çok sevilir. Bu kişiler sizi hayatının merkezine koyar ve başka birini asla düşünmez. Ancak bazı insanlar bunun tam tersi bir karaktere sahip olup ilişkide bile gözü dışarıya kayabilir. Sadık kalmayı başaramayan kişilerin Astrolojide bazı ortak özellikler taşıdığı biliniyor.

Astrolojiye göre mutlaka uzak durmak gereken burçlara dikkat çekiliyor. Aldatma olasılığı çok yüksek olan burçlarla ilişkiye başlanmaması konusunda önemli uyarılar yapılıyor. Astrolojide en çok aldatan burçların listesine bakmadan yeni bir aşka yelken açmamak gerekiyor. “En çok aldatan burç hangisi?” sorusunun yanıtını arayanlar için önemli bilgiler…

İKİZLER BURCU

İkizler burcu partnerini aldatmaya yönelik büyük potansiyel taşır. Girişken yapılı ikizler burcu tamamen eğlence olsun diye aldatabilir. Flört etmeyi çok heyecanlı ve cezbedici bulan ikizler enerjik olduğu zamanlarda yeni aşklara yelken açabilir. Ayrıca uzun bir ilişkide olduklarında ikizler burcunun ayrılmaya cesaret edememesi onun aldatmaya yönelmesine neden olur.

TERAZİ BURCU

Nazik ve güler yüzlü yapılarına rağmen terazi burcu en sadakatsiz burç olarak bilinir. Aldatmayı bir oyun olarak gören teraziler sırf eğlence olsun diye başka birinin kollarına koşabilir. Bir zamanlar el üstünde tuttuğu sevgilisini gözünü kırpmadan aldatan terazi burcunun bu kararsız hallerine karşı dikkatli olmak gerekir. Ayrılık aşamasında sorumluluktan kaçan teraziler genellikle başka kollarda şefkat arar.

KOÇ BURCU

Rekabetçi yapıya sahip olan koç burçları çevreleriyle sürekli yarış halindedir. Fırtınalı bir romantizm yaşasalar bile zamanla yeni yüz ve ses arayan koçlar aşk hayatında hızlı değişimleri sever. Sürekli yenilik ve rekabet aradıkları için uzun süreli ilişkilerden çabuk sıkılırlar. Koç burcunun kafasında aşkı bitirmesi durumunda kolayca başka birine aşık olduğu bilinir.

BALIK BURCU

Duygusal ve romantik olsa da sadakat konusunda bu kadar başarılı olamayan balık burçları aldatma potansiyeline sahiptir. Hayalperest yapıları nedeniyle başka insanlarla birlikte olmayı düşleyebilirler. Balık burçlarına göre ulaşılmayan her zaman çekici olduğu için fırsatını bulduklarında aldatırlar.

KAYNAK: UŞAK HABER