Şans denince akla ilk o burçlar geliyor! 2023'te de bu burçların şansı yaver gidecek! İşte en şanslı 4 burç! Aşk, para, sağlık

Şans denince akla ilk o burçlar geliyor! 2023'te de bu burçların şansı yaver gidecek! İşte en şanslı 4 burç! Aşk, para, sağlık
GİRİŞ

Astrologlar 2023 yılının özellikle ikinci yarısından itibaren şansı yaver gidecek o burçları açıkladı. Peki, astrolojinin en şanslı burçları hangileri? İşte en şanslı o 3 burç…

Eski zamanlardan günümüze kadar burçların insan hayatına olumlu ve olumsuz pek çok etkisi olduğu düşünülüyor. Günümüzde de burçların insanların hem hayatı hem de karakterleri üzerinde birçok etkisi olduğu ifade ediliyor.

Astrolojide şansa bakıldığında ise özellikle Jüpiter’in hareketlerine bakmak önemli bir detay olarak aktarılıyor. Jüpiter’in astrolojide iyi talihi ifade etmesi ise burçları da etkiliyor. Şans ile bağdaştırılan bu gezegenin burçlar etrafında dönmesi ise yaklaşık 12 yıl sürüyor. Burcunuz ile Jüpiter aynı hizaya geldiğinde şansınınız muhakkak yaver gidecektir.

YAY BURCU

2023 yılında şanslı burçlar arasında yay en dikkat çeken burçlardan biri oluyor. Yönetici gezegeni doğrudan Jüpiter olan yay burcu doğuştan şanslı sayılabilecek burçlar arasında yer alıyor. Ancak son zamanlarda yay burçlarının karşılaştığı birçok problem onları karamsarlığa itse de iyi haberler peş peşe gelebilir. Macerayı ve yeniliği seven yay burçları şanslı bir döneme girebilirler.

KOÇ BURCU

Jüpiter’in etkisinde kalacak burçlardan biri olan koç burcu, özellikle iş hayatında daha verimli bir döneme giriyor. Kendi yeteneklerinin farkına vararak daha girişken olan koç burçlarının bu dönemde başarı basamaklarını özellikle iş anlamında hızla tırmanmaları kolaylaşacak.

İKİZLER BURCU

Karar vermekte her zaman zorlanan ikizler burcunun ifade ve iletişim gezegeni Merkür olması işleri biraz değiştiriyor. Özellikle ikizler burcunun konuşma ve iletişim yetenekleri onların en büyük şansı olduğu ifade ediliyor. Bu iletişim becerilerinin daha yeni fırsatları da beraberinde getireceğini düşünmek mümkün.

ASLAN BURCU

Zodyak’ın liderlikle anılan burçlarından biri olan aslan burcu, kendi şansını genelde kendi yaratmasıyla biliniyor. 2023 yılında ise şansın yüzüne daha fazla güleceği burçlardan biri olan aslan burcu, bu dönemde daha tempolu bir çalışma ile kariyer ya da eğitim basamaklarını hızla tırmanabilir.

KAYNAK: UŞAK HABER