Show TV o diziyi rafa kaldırıyor! Kızılcık Şerbeti'nin veda edeceği tarih belli oldu!

Show TV o diziyi rafa kaldırıyor! Kızılcık Şerbeti'nin veda edeceği tarih belli oldu!
GİRİŞ

Show TV ekranlarının yeni sezona damgasını vuran yapımlarından Kızılcık Şerbeti, kısa süre sonra ekranlara veda edecek. Tartışmalara konu olan dizinin final tarihi belli oldu!

Show TV o diziyi rafa kaldırıyor! Kızılcık Şerbeti'nin veda edeceği tarih belli oldu!

Televizyon ekranlarının son dönemde dikkat çeken ve tartışma yaratan yapımlarından olan Kızılcık Şerbeti, Show TV ekranlarında yayınlanan ilk bölümünün ardından geniş bir kitle tarafından sevildi.

Show TV ekranlarında sezon finali için gün sayan yapım rafa kaldırılıyor. RTÜK tarafından kısa süre önce ceza uygulanan dizinin mahkeme kararı ile yeniden ekranlara dönmesinin ardından hayranları da rahat bir nefes almıştı. Gelen yeni haberler ise izleyicileri üzdü.

KIZILCIK ŞERBETİ RÜTÜK ENGELİNE TAKILMIŞTI!

Kısa süre önce Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından Show TV ekranlarının tartışmalı dizisi Kızılcık Şerbeti için rekor ceza verilmişti. Peş peşe ceza alan dizi yayın hayatına bir süre önce zorunlu olarak ara vermişti. RTÜK cezası sonrasında yeniden ekranlara dönen diziden şimdi bir üzücü haber daha geldi. Kızılcık Şerbeti dizisi final için gün sayıyor.

KIZILCIK ŞERBETİ SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

Show TV ekranlarının dikkat çeken yapımlarından Kızılcık Şerbeti hakkında yeni iddialar ortaya atıldı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Kızılcık Şerbeti dizisinin sezon finali yapacağı aktarıldı. 2 hafta boyunca ekranlara zorunlu olarak RTÜK cezası sonrasında ara veren dizinin bu kez sezon finali yapması bekleniyor.

29. yeni bölümüyle sezon finali yapması beklenen dizinin yeni sezonda izleyici ile buluşup buluşmayacağı konusu ise merak ediliyor. Dizinin Eylül ayında yeniden ekranlara gelmesi bekleniyor. Dizinin heyecan dolu sezon finalinin 29’uncu yeni bölümünde ekrana geleceği ifade edildi.

KIZILCIK ŞERBETİ KONUSU VE OYUNCULARI

Birbiri ile zıt iki uç arasında kalan bir aşk hikayesini konu alan Kızılcık Şerbeti dizisinin başarılı oyuncu kadrosu da dikkat çekiyor. Hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Kızılcık Şerbeti dizisi oyuncu kadrosu ise şöyle:

  • Barış Kılıç
  • Evrim Alasya
  • Sıla Türkoğlu
  • Settar Tanrıöğen
  • Sibel Taşçıoğlu
  • Doğukan Güngör
  • Müjde Uzman

KAYNAK: UŞAK HABER