Sinefilleri sevindiren haber! Dune 2 çıkış tarihi belli oldu! Beklenen fragmran geldi!

Sinefilleri sevindiren haber! Dune 2 çıkış tarihi belli oldu! Beklenen fragmran geldi!
GİRİŞ

İlk filmde geniş bir hayran kitlesi kazanan ve beklentileri büyük ölçüde karşılayan Dune, ikinci filmiyle vizyona gelmeye hazırlanıyor. Dune 2 (Dune: Part 2) filmi için nefes kesen fragman geldi…

Sinefilleri sevindiren haber! Dune 2 çıkış tarihi belli oldu! Beklenen fragmran geldi! - Dune: Çöl Gezegeni, geçtiğimiz 2021 yılında vizyona girmesinin ardından bir hayli beğeni almıştı. Başrollerinde Timothee Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Josh Brolin, Zendaya, Jason Momoa gibi isimlerin yer aldığı ilk filmden sonra serinin devam filmi beklenmeye başladı.

İlk kez 1965 yılında yayımlanan ve Frank Herbert tarafından yazılan bir bilimkurgu romanı olan Dune, sinemada da büyük beğeni topladı. Serinin devam filmi olan Duna: Part 2 filminden heyecan dolu ilk fragman geldi.

DUNE 2 NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

Yönetmen koltuğunda Denis Villeneuve’nin yer oturduğu Dune 2 filminden ilk fragman geldi. Heyecan dolu fragmanın yayınlanmasının ardından filmin hayranları ise vizyona giriş tarihini yakından takip etmeye başladı. 17 Kasım 2023 tarihinde vizyona girmesi beklenen devam filminin Duke Paul Atreides’in insanlığı daha iyi bir geleceğe taşıyacak efsanevi yolcuğuna odaklanmaya hazırlanıyor.

DUNE 2 OYUNCULARI KİMLER?

Merakla beklenen ve ilk fragman sonrasında büyük heyecan yaratan Dune: Part 2’nin oyuncu kadrosu da beğeni topluyor. Başrollerinde yine Timothee Chalamat ile Zedenya’nın yer aldığı Dune: Part 2’den ilk fragman da geldi.

Dune Çöl Gezegeni devam filminde şu isimler yer alacak:

  • Timothee Chalamat
  • Zendaya
  • Ausitn Butler
  • Florence Pugh
  • Christopher Walken
  • Lea Seydoux

DUNE 2 KONUSU NE?

İkinci filmde Paul Atreides, baharat adlı bir metayı koruyan dev solucanların olduğu çöl gezegeninde göçebelerin Mesihi olacaktır. İnsanlığı daha iyi bir geleceğe ulaştırmak için güçlerini kullanacak Atreides’in yolcuğunu konu alması beklenen filmin ilk fragmanı da büyük beğeni topladı.

Chani ve Fremenlerle bilrşen Paul, ailesini yok eden komploculara karşı bir intikam savaşına girecektir. İmparatorluğun kontrolünü ele geçirdikten ve hayatının aşkı ile bilinen evrenin kaderi arasında bir seçim yapmak zorunda kalacaktır. Bu süreçte birçok serüven ise onları beklemektedir.

KAYNAK: UŞAK HABER