Sivaslı Kaymakamlığı ve Sivaslı Belediyesine nasıl gidilir? Adresleri ve iletişim bilgileri

Sivaslı Kaymakamlığı ve Sivaslı Belediyesine nasıl gidilir? Adresleri ve iletişim bilgileri
GİRİŞ

Uşak’ın Sivaslı ilçesinde hizmet veren kaymakamlık ve belediyeye nasıl gidilir? Buraların adresleri ve iletişim bilgileri nedir? Şimdi haberimizde bu soruları yanıtlayalım.

Sivaslı, Uşak ilinin güneydoğusunda yer alan, son verilere göre 21.861 nüfusa sahip bir ilçedir. Sivaslı'nın tarihi MÖ 2000'li yıllara kadar uzanmaktadır ve tarihi eserler bakımından oldukça zengindir. İlçe, zengin kültürel mirasının bir kanıtı olan eski Hitit yazıtlarına, Frig kaya mezarlarına ve Bizans kalelerine sahiptir. Sivaslı'nın en büyüleyici doğa harikalarından biri de Gölcük Gölü'dür. Sivaslı, damak tadı için gerçek bir zevk olan yerel lezzetleriyle ünlüdür.

Uşak’ın tarihi ve doğal güzellikleriyle ünlü Sivaslı ilçesine ulaşmak için farklı yollar kullanılabilmektedir. Sivaslı ilçesine araba ile ulaşmak isteyenler Uşak merkezden D595 yolu üzerinden yarım saatte, Banaz ilçesinden D300/E96 yolu üzerinden yarım saatte, Ulubey ilçesinden D300/E96 yolu üzerinden bir saatte ve Eşme ilçesinden D595 yolu üzerinden bir buçuk saatte varabilmektedir. Sivaslı ilçesinden havaalanına ulaşmak isteyenler ise Uşak Havalimanı’nı tercih edebilmekte ve D595 yolu üzerinden yarım saatte havalimanına ulaşabilmektedir.

SİVASLI KAYMAKAMLIĞI VE SİVASLI BELEDİYESİ NEREDEDİR?

Sivaslı Kaymakamlığı ve Sivaslı Belediyesi, Sivaslı ilçesinin merkezinde, Konak mahallesinde, Gazi Bulvarı üzerinde yer almaktadır. Sivaslı Kaymakamlığı ve Sivaslı Belediyesi arasında yaklaşık 100 metrelik bir mesafe bulunmaktadır. Sivaslı Kaymakamlığı ve Sivaslı Belediyesi’ne yürüyerek, otobüsle, minibüsle, taksi ile ya da özel araç ile ulaşmak mümkündür.

SİVASLI KAYMAKAMLIĞI VE SİVASLI BELEDİYESİ İLETİŞİM BİLGİLERİ NELERDİR?

Sivaslı Kaymakamlığı ve Belediyesinin adres ve telefon numaraları iki kurumun web sitesinden vatandaşlara iletilmiştir.

Sivaslı Kaymakamlığı’nın adresi: Konak, Gazi Blv. Pk:64800, 64820 Sivaslı/Uşak

Sivaslı Kaymakamlığı’nın telefon numarası: (0276) 618 10 01

Sivaslı Belediyesi’nin adresi: Konak, Gazi Blv. No:147, 64800 Sivaslı/Uşak

Sivaslı Belediyesi’nin telefon numarası: (0276) 618 11 56

Sivaslı ilçesine ulaşım ve Sivaslı Kaymakamlığı ve Sivaslı Belediyesine ulaşım hakkında daha fazla bilgi almak için Sivaslı Kaymakamlığı’nın resmi web sitesi ya da Sivaslı Belediyesi’nin resmi web sitesi ziyaret edilebilir.

KAYNAK: UŞAK HABER