Sivrisinek ve böceklere en etkili çözüm! Bu doğal tarifi hemen deneyin!

Sivrisinek ve böceklere en etkili çözüm! Bu doğal tarifi hemen deneyin!
GİRİŞ

Yaz aylarının korkulu rüyası sivrisineklere ve böceklere karşı birde bu doğal tarifleri deneyin! Doğal sivrisinek kovucuyla rahat bir yaz geçirebilirsiniz. İşte o mucize tarif…

Sivrisinek ve küçük böcekler özellikle havaların ısınmasıyla ortaya çıkıyor. Sıcak yaz günlerinin tadını kaçıran sivrisinek ve böceklere karşı uygulayacağınız basit doğal tarifler ise bu sorunları geride bırakmanızı sağlayacak.

Kimyasal içerikli sinek kovucuları tercih etmek yerine doğa dostu ve sağlıklı doğal yöntemler tercih ederek de sivrisinek ve böceklere karşı önlem alabilirsiniz. Doğal bitkisel yağlar kullanarak hazırlanan bu karışımlar sayesinde çok daha rahat bir yaz dönemi geçirmeniz mümkün.

DOĞAL SİVRİSİNEK KOVUCU LAVANTA YAĞI!

Sivrisinek ve böceklere karşı en etkili doğal ilaçlar arasında lavanta yağı ilk sırada yer alıyor. 2009 yılında konuya ilişkin yapılan bir araştırmada lavanta yağının iç mekanlardaki sivrisineklere karşı yüzde 93 oranında ve dış mekandaki sivrisineklere karşı yüzde 53 oranında bir kovucu etkisinin olduğu tespit edildi.

Doğal lavanta yağını cilde de sinek kovucu olarak uygulamak mümkün. Taşıyıcı yağ veya sprey ile karıştırılarak çok daha etkili şekilde kullanılabiliyor. Lavanta yağı dışında alternatif birçok farklı seçenek de bulunuyor.

DOĞAL SİVRİSİNEK VE BÖCEK İLACI!

Sivrisinek ve böceklere karşı etkisiyle dikkat çeken tarçın yağının ise en etkili doğal sinek kovucular arasında yer aldığı görüldü. 10 damla tarçın yağını bir sprey şişesine 30 – 40 ml su ile seyrelterek sprey olarak kullanmak mümkün. Sivrisineklerin yumurtladığı ve çoğaldığı durgun suya da eklenerek etkili çözümler elde edilebiliyor. Yaz günlerini daha huzurlu geçirmek için doğal yağları tercih ederek sivrisinek ve böceklere karşı etkili sonuçlar alabilirsiniz.

KAYNAK: UŞAK HABER