Survivor’da bir ilk yaşandı! Deprem sonrası yarışmacılara iletişim serbest

Survivor’da bir ilk yaşandı! Deprem sonrası yarışmacılara iletişim serbest
GİRİŞ

TV8 ekranlarının izlenme rekorları kıran yarışma programı Survivor tarihinde bir ilk yaşandı. Deprem sonrası Survivor yarışmacıları eve alındı ve akrabalarıyla iletişim serbest oldu…

Türkiye’nin en sevilen ve en çok izlenen yarışma programı Survivor 2023’te daha önce görülmemiş bir olay yaşandı. İzlenme rekorları kıran Survivor programı, TV8 ekranlarından yayınlanmaya devam ediyor. Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş depremlerinin ardından 2 hafta ekranlara ara veren Survivor yeni bölümleriyle izleyici karşısına çıktı.

İki haftalık aranın ardından yeniden başlayan Survivor 2023 programının dün akşam yayınlanan bölümün sonunda duygusal anlar yaşandı. 6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerin yarışmacılara ilk kez duyurulduğu o anlar Survivor izleyicisine aktarıldı. Acun Ilıcalı’nın deprem felaketini anlattığı anlarda Survivor 2023 yarışmacılarının gözyaşlarına boğulması sosyal medyada gündem oldu.

SURVİVOR’DA FORMAT DEĞİŞTİ

Türk televizyonlarının en çok izlenen yarışma programı Survivor 2023’te deprem sonrası yeni bölümler ekranlara gelmeye başladı. 6 Şubat’ta yarışmacılara yapılan açıklamada “İletişim serbestliği tanıyoruz. İsteyen istediği akrabasını arayabilecek. Çekimlere ara veriyoruz. Sizleri evlere alacağız.” ifadeleri dikkat çekti. Bu gelişmeyle birlikte deprem sonrası Survivor tarihinde bir ilk yaşandı ve yarışmanın formatı değişti.

6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler 10 ilde büyük yıkıma yol açtı. Deprem felaketinde yaşamını kaybedenlerin sayısı 41 bini geçerken, binlerce bina yerle bir oldu. Çekimleri Dominik Cumhuriyeti’nde devam eden Survivor 2023 yarışmasında da acı deprem felaketi duyuruldu. Ada konseyi sırasında Acun Ilıcalı’nın açıkladığı kötü haber sonrası yarışmacıların gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

YARIŞMACILARA TELEFON SERBEST

İzlenme rekorları kıran Survivor 2023 yarışması, 6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketi sonrası ekranlara ara vermişti. Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası Survivor yarışmasının ada konseyinde yaşanan duygusal anlar ekranlara ilk kez geldi. Acun Ilıcalı yarışmacılara yaptığı açıklamada, “Ülkemizde büyük bir deprem oldu. Çok büyük bir deprem. Merkezi Kahramanmaraş olan bir deprem ama 10 ilimizi etkilendi. Aileniz ile konuştuk, yakın akrabalarınızdan can kaybı yok.” dedi. Yarışmanın çekimlerine ara verilirken Survivor yarışmacıları telefonla yakınlarını arayabilecek.

KAYNAK: UŞAK HABER