Tam 34 yıl önceden bilen Simpsonlar'dan 2024 kehaneti!

Tam 34 yıl önceden bilen Simpsonlar'dan 2024 kehaneti!
GİRİŞ

Dünyanın en popüler yetişkin çizgi dizilerinden The Simpsons, bitmek bilmeyen sezonlarıyla sayız kehanette bulundu. Bu kehanetlerin birçoğunun aynen çıkması ise şaşırtıyor! Bu kez de 2024 kehaneti…

Dünyanın en popüler ailelerinden olan The Simpsons, yayınlanan her bölümüyle izleyicileri eğlendirirken birçok farklı kehanette de bulunuyor. Orta sınıf bir Amerikan ailesinin satirik parodisi olan dizi 34 sezondur devam ediyor.

İlk bölümü 1989 yılında yayınlanan dizinin bazı bölümlerinde yıllar öncesinde gösterilen olayların çoğu zaman harfi harfine çıkması çeşitli komplo teorilerinin de ortaya çıkmasına neden oldu. Bu kez dizinin 2024 yıllındaki olaylara dair öngörüleri gündeme geldi.

SİMPSONSLAR KEHANETLERİ GERÇEK OLDU!

30 yılı aşkın bir süredir ekrana gelen The Simpsons animasyon dizisi eğlenceli senaryosu ile değil, bulunduğu kehanetlerle gündeme geliyor. Dizinin 2023 yılı ile ilgili öngörülerinin de büyük oranda tutmasının ardından gözler 2024 kehanetlerine çevrildi.

1997 yılında yayınlanan bir bölümünde 1998 Dünya Kupası’nın hangi ülkenin kazanacağını bilmişti. Benzer şekilde 1993 yılındaki bir bölümde ise koronavirüs salgınını bilmişti. 2024 yılı kehaneti ise büyük bir ilgi uyandırdı.

SİPSONSLARIN 2024 KEHANETİ GÜNDEM OLDU!

The Simpsons dizinin geçmiş yıllarda dizide yer verdiği olayların birçoğunun gerçek olması 2024 yılı kehanetlerine olan ilgiyi de artırdı. Dizinin 2024 yılı ile ilgili bir kehaneti ise dikkat çekiyor. Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın tutuklanacağını 2015 yılında bir bölümde bilen The Simpsons, şimdi de Trump’ın 2024’te yeniden aday olacağı kehanetinde bulundu.

Ayrıca 2024 yılında ABD merkezli bir çatışmanın başlayacağını iddia etti. Bu çatışmada ise ABD’nin ilk hedefi ise Rusya olacağına dikkat çekildi. Daha öncede dizide birçok konuda kehanette bulunulmuş ve bunlar çıkmıştı. Öte yandan kısa süre önce ülkemizde yaşanan Kahramanmaraş merkezli yüzyılın felaketi hakkında da bir bölümünde bazı göndermeler olduğu iddia edilmişti. Yine eski bir bölümünde Kahramanmaraş’a gemiyle ulaştırılması gereken birçok konteyner olması dikkat çekmişti. Dizinin 2024 yılı için ABD’deki büyük çatışma ve Trump’ın aday olacağı kehaneti ise mercek altında.

KAYNAK: UŞAK HABER