Tek bir otobüsle ulaşabilirsiniz: UDAŞ’a nerede, nasıl gidilir?

Tek bir otobüsle ulaşabilirsiniz: UDAŞ’a nerede, nasıl gidilir?
GİRİŞ

Uşak’ın doğalgazını sağlayan şirket olan UDAŞ’a ulaşmak için sadece tek bir otobüse binmek yeterli oluyor. UDAŞ’tan 10 numaralı otobüs geçiyor.

Uşak Doğalgaz Dağıtım A.Ş. isimli şirket ya da kısa adıyla UDAŞ, 2004 yılında faaliyetlerine başlamıştı. Uşaklı 10 sanayici tarafından hayata geçirilen UDAŞ, aynı zamanda Uşak Ticaret ve Sanayi Odası ile Uşak Belediyesi ortaklığı ile faaliyetlerine start verdi. Yapılan ihale ile Uşak’ın doğalgaz sağlayıcılığını üstlenen UDAŞ, kendisine konum olarak son derece merkezi bir lokasyon seçti. Kolayca ulaşabilecek olan UDAŞ’tan tek bir otobüs geçiyor.

Uşak’ta 2 Aralık 2004 tarihinde gerçekleştirilen ihale ile doğalgaz üstlenici şirket olan UDAŞ, 14 Nisan 2005 tarihinden itibaren 30 yıl süreyle şehrimizin doğalgazını sağlamak için yetkilendirildi. Faaliyetlerini sürdüren ve doğalgazla ilgili tüm faaliyetlerini her geçen gün çeşitlendiren UDAŞ, Uşaklıların ulaşabileceği bir konumda da yer alarak, işlemlerin kolaylıkla yapılmasını sağlıyor. Peki UDAŞ nerede, nasıl gidilir? UDAŞ’tan hangi otobüs geçer? İşte UDAŞ adresi ve iletişim bilgileri…

UDAŞ NEREDE YER ALIYOR?

Merkez ilçede yer alan UDAŞ, birçok hizmetini merkezi lokasyonda bulunan ofisinden sağlıyor. UDAŞ’ın sağladığı hizmetleri vermiş olduğu ofis ‘Cumhuriyet Mahallesi Orhan Dengiz Bulvarı No:248’ açık adresinde bulunuyor. Aynı zamanda posta ile ulaşmak isteyenler için bir posta kodu da bulunan UDAŞ’ın bulunduğu bölgenin posta kodu ‘64200’ biliniyor. UDAŞ’a telefon ile ulaşmak da mümkün oluyor.

UDAŞ’A NASIL GİDİLİYOR?

Sadece fiziki olarak ulaşmanın ötesinde hizmetlerinden yararlanmak ve doğalgaz ile ilgili konularda danışmak için UDAŞ’a telefon ile ulaşmak da mümkün hale gelmiş bulunuyor. Merkezi bir hat kullanan UDAŞ’a tüm Uşaklılar ‘08504808327’ numaralı hat üzerinden ulaşıyor. E-Posta ile ulaşmak isteyenler için ‘[email protected]’ e-Postasını kullanan UDAŞ’a fiziki olarak gitmek isteyen Uşaklıların ise 10 numaralı özel halk otobüsünü kullanması gerekiyor.

KAYNAK: UŞAK HABER