TOGG’dan etkili reklam! Adriana Lima TOGG yazılı kıyafeti ile kameralara yansıdı!

TOGG’dan etkili reklam! Adriana Lima TOGG yazılı kıyafeti ile kameralara yansıdı!
GİRİŞ

Yerli ve milli otomobilimiz olan TOGG için ön siparişler alınmaya başlandı. Büyük bir ilgi gören TOGG, gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Ünlü model Adriana Lima’nın TOGG yazılı kıyafeti de bu sürece damga vurdu.

Yerli ve milli otomobilimiz olan TOGG, gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta TOGG’a ait modellerin fiyatlarının açıklanmasının ardından, ön sipariş sürecinin de başlatıldığı duyurulmuştu. TOGG ön siparişleri için kişilerin 60 bin TL ödeme yapması gerekiyor.

Kısa bir süre içerisinde oldukça yüksek sayıda ön sipariş alan TOGG, herkes tarafından merakla bekleniyor. Son günlerin en çok konuşulan konularından biri olan TOGG, ünlü model Adriana Lima’nın kıyafeti ile sosyal medyada da gündem oldu. Dünyaca ünlü model Adriana Lima’nın üzerinde TOGG yazılı bir tişört ile çekilen fotoğrafı en çok konuşulan ve paylaşılan görüntü oldu.

LOS ANGELES’TE GÖRÜNTÜLENDİ

Victoria’s Secret meleklerinden olan dünyaca ünlü model Adriana Lima, geçtiğimiz gün Los Angeles’te arkadaşları ile yürüyüş yaparken görüntülendi. Adriana Lima’nın üzerindeki tişörtte TOGG yazması ile büyük dikkat çekti. Adriana Lima’nın yürüyüş için tercih ettiği lacivert renkli eşofman takımından, açık mavi renklerde TOGG yazısı dikkatlerden kaçmadı. Ünlü model Adriana Lima, her zaman tercih ettiği kıyafet ve stili ile gündeme gelirken bu kez, yerli ve milli otomobilimiz olan TOGG yazılı eşofman takımı ile dikkatleri üzerine çekti.

TOGG İÇİN ÖN SİPARİŞLER BAŞLADI

Yerli ve milli otomobilimiz TOGG, büyük bir ilgi görmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta üç farklı seçenek için açıklanan fiyatların ardından TOGG için ön sipariş süresinin de başlatıldığı açıklanmıştı. TOGG için başlatılan ön sipariş işlemleri için TOGG sahibi olmak isteyen kişiler, 60 bin TL ödüyor. Çekilişlere katılma hakkı kazanılmasına imkan sunan ön sipariş işlemlerinde, çekiliş için hak kazanılmaması durumunda ise, TOGG için ödenen 60 bin TL hak sahiplerinin hesaplarına geri yatırılıyor. Beklenenin çok üzerinde başvuru gerçekleştiği ise, TOGG yetkilileri tarafından paylaşılan bilgiler arasında yer aldı.

KAYNAK: UŞAK HABER