Türk kahvesinin inceltici etkisi: 1 kaşık ekleyip içince sıfır beden olacaksınız

Türk kahvesinin inceltici etkisi: 1 kaşık ekleyip içince sıfır beden olacaksınız
GİRİŞ

Kilo vermek isteyen kişiler için yeni bir tarif ortaya çıktı. Birçok kişinin tutkunu olduğu Türk kahvesi ile hazırlanan o tarifi düzenli uygulayarak kısa süre içerisinde istediğiniz bedene kavuşabileceksiniz.

Kilo verme kararı almak birçok kişi için zorlu bir sürecin başlangıcıdır. Beslenme düzeninin yeniden şekillendirilmesi, diyet yiyeceklerin tüketilmek durumunda kalınması, egzersizin hayatın büyük bir alanına dahil edilmesi, birçok kişi için oldukça sıkıntılıdır.

Beslenme alışkanlıkları çoğu zaman kilo verme sürecini sekteye uğratan faktörler arasında yer alır. Uzun bir süredir aynı alışkanlıklar ile hayatını sürdüren birçok kişi hem keyiflerinden ödül vermemek hem de fit bir vücuda sahip olmanın hayalini kurar. Bu noktada beslenme düzeninin yanı sıra bazı yağ yakıcı içeriklerden yararlanmak, kilo verme sürecinin oldukça kısalmasını sağlar. Ana malzemesi Türk kahvesi olan bir tariften bahseden uzmanlar, o tarifin düzenli olarak tüketilmesi durumunda kilo verme sürecinin eziyetten çok zevk vereceğini ileri sürdü. Peki, Türk kahvesi ile nasıl kilo verilir? İşte ayrıntılar…

pexels-fadime-erbass-13709400.jpg

TÜRK KAHVESİNE 1 KAŞIK EKLEMENİZ YETERLİ!

Beslenme alışkanlıklarının gözden geçirilmesi ve egzersiz yapılması, kilo kaybını sağlar ancak kilo verirken sıkı kalmak birçok kişi için oldukça zordur. Bu noktada çalışmaları neticesinde ulaştıkları bir formülden bahseden uzmanlar, kilo verme sürecini kısaltan ayrıca kilo verirken sıkılaşma etkisi de yaratan o tarife ilişkin detayları paylaştı.

Birçok kişinin özellikle güne başlarken sıklık ile tükettiği Türk kahvesinin kilo vermeye yardımcı olduğunu belirten uzmanlar, tarçının ise hem süreci kısalttığını hem de vücudun sıkılaşmasını sağladığını ifade etti. Ayrıca Türk kahvesinin tarçınlı içilmesinin vücuttaki iltihaplanma oranını da düşüreceğini belirten uzmanlar, bu tarif sayesinde kısa sürede arzu ettiğiniz kiloya sıkı bir formda düşebileceğinize dikkat çekti.

turk-kahvesi-2.jpg

YAĞ YAKTIRAN TARÇINLI TÜRK KAHVESİ TARİFİ

Cezvenin içerisine 1 tatlı kaşığı Türk kahvesi bir kahve bardağı su ve 1 çay kaşığı tarçın ekleyin. Karışımı köpürene kadar pişirin ve sonrasında da bir kahve fincanına alın. Her sabah aç karna tüketeceğiniz tarçınlı Türk kahvesi sayesinde hem kan şekeriniz dengelenecek hem de yağ yakımınız hızlanacaktır.

KAYNAK: UŞAK HABER