Ulubey Kaymakamlığı ve Ulubey Belediyesine nasıl gidilir? Adresleri ve iletişim bilgileri

Ulubey Kaymakamlığı ve Ulubey Belediyesine nasıl gidilir? Adresleri ve iletişim bilgileri
GİRİŞ

Uşak ilinin güneyinde bulunan Ulubey, doğal güzellikleri, tarihi ve kültürel zenginliği ile dikkat çekmektedir. Burada bulunan Ulubey Kaymakamlığına ve Belediyesine şu şekillerde gidebilirsiniz.

Uşak Ulubey’e ulaşmak için hava yolu, karayolu veya toplu taşıma araçları kullanılabilirsiniz. Hava yolu tercih edenler, Uşak Havalimanı’na veya Denizli Çardak Havalimanı’na inebilirler. Uşak Havalimanı’ndan Ulubey’e özel araçla yaklaşık 40 dakika, toplu taşıma araçlarıyla yaklaşık bir saatte ulaşılabilir. Denizli Çardak Havalimanı’ndan Ulubey’e özel araçla yaklaşık bir saat 42 dakika, toplu taşıma araçlarıyla yaklaşık iki saatte ulaşılabilir.

Karayolu tercih edenler, Uşak il merkezinden Ulubey Yolu üzerinden yaklaşık 33 dakika, Banaz ilçesinden Afyon Uşak Yolu ve Ulubey Yolu üzerinden yaklaşık 59 dakika, Karahallı ilçesinden Karahallı Ulubey Yolu üzerinden yaklaşık 37 dakika, Eşme ilçesinden Eşme Ulubey Yolu üzerinden yaklaşık 28 dakika, Sivaslı ilçesinden D595 ve Ulubey Yolu üzerinden yaklaşık 55 dakikada Ulubey’e ulaşabilirler. Peki ilçedeki kaymakamlık ve belediye binasına nasıl ulaşılır? İşte detaylar.

UŞAK KAYMAKAMLIĞINA VE BELEDİYESİNE NASIL GİDİLİR?

Uşak’ın Ulubey ilçesinde merkeze ulaşmanızın ardından kaymakamlık ve belediye binalarına gitmek kolaydır. Bunun için ister yürüyebilir isterseniz de taksi kullanabilirsiniz. Ulubey Kaymakamlığı, Aşağı Saffet Arıkan Bedük Caddesi Hükümet Konağı’nda bulunmaktadır. Ulubey Belediyesi ise, Camikebir Mahallesi Gürsel Caddesi No:13’te yer almaktadır. Kaymakamlık ve belediye binaları arasında yaklaşık 500 metrelik bir mesafe vardır.

UŞAK KAYMAKAMLIĞI VE BELEDİYESİNİN İLETİŞİM NUMARALARI NEDİR?

İlçedeki kaymakamlık ve belediye binasına nasıl ulaşılabileceği konusunda sizlere bilgi vermeye çalıştık. Şimdi de bu iki kurumun iletişim bilgilerine bakalım.

Uşak Kaymakamlığı telefon: (0276) 716 27 00

Uşak Belediyesi telefon: (0276) 716 10 20

KAYNAK: UŞAK HABER