Uşak 100. Yıl Cumhuriyet Konseri’ne ücretsiz gidebilirsiniz! İşte heyecanlandıran kampanya

Uşak 100. Yıl Cumhuriyet Konseri’ne ücretsiz gidebilirsiniz! İşte heyecanlandıran kampanya
GİRİŞ

Uşak Neva Musiki Derneği ve Uşak Kent Orkestrası ortaklığında yapılacak olan Cumhuriyet Konseri'ne hiçbir ücret ödemeden katılma fırsatı için çekiliş başlatıldı.

Uşak’ta Cumhuriyetin 100. yılı kutlamaları için çalışmalar devam ediyor. 100. yıl dolayısıyla gerçekleştirilecek olan etkinlikler daha önce açıklanmıştı. Konuşma, sergi ve çeşitli etkinliklerin yer aldığı program ile alakalı yeni bir gelişme yaşandı.

Uşak’ta 100. yıl resim sergisi, Solmaz Selçuk ve Meltem Aktaş’ın organizasyonuyla yapılacak. Serginin ardından Çiğdem, Özgür Selçuk ve Hülya Kazancı’nın sahne alacağı bir 100. yıl konseri düzenlenecek. Bu konsere ücretsiz katılmak isteyenler için önemli bir fırsat duyurusu yapıldı. Şimdi bu duyurunun ayrıntılarına bakalım.

100. YIL CUMHURİYET KONSER ÇEKİLİŞİ

Uşak’ta Cumhuriyetimizin 100. Yılı münasebeti ile pek çok etkinlik yapılacak. Bunlardan birisi de 100. yıl Cumhuriyet Konseri. Uşak Belediyesi bu konser için 5 kişiye 2 kişilik konser bileti verecek. Bu çekilişin detayları resmi olarak açıklandı.

Bu güzel etkinliğe katılarak hiçbir ücret ödemeden Cumhuriyet’in 100. yıl coşkusu yanınıza alacağınız bir kişi ile yaşayabilirsiniz.

ÇEKİLİŞE KATILMA KOŞULLARI

Öncelikle Uşak Belediyesi tarafından düzenlenen kültürel ve sanatsal etkinliklerden haberdar olmak için Uşak Kültürsanat YouTube kanalına abone olmanız gerekmektedir. Abone olduktan sonra, Erman Karakaya'nın seslendirdiği "Makamsal ve Batısal Temalar Üzerine Piyano Dinletisi / Erman Karakaya" videosunu izlemenizi ve videoyu beğenip yorum yaparak desteğinizi göstermelisiniz. Yorum bırakarak otomatik olarak çekilişe katılacak ve heyecan verici ödülü kazanma şansına sahip olacaksınız.

Her katılımcının çekilişe katılabilmek için yalnızca bir kez yorum yapması gerektiğini hatırlatalım. Çekiliş sonuçları 31 Ekim 2023 tarihinde saat 14.00'te açıklanacaktır. Kazananmış olan kişiler, Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce resmi sosyal medya hesapları aracılığı ile ilan edilecektir. Uşak'ın canlı kültür ve sanat ortamıyla etkileşim kurmak için bu inanılmaz fırsatı kaçırmayın. YouTube kanalına abone olun, büyüleyici Piyano Resitalini izleyin ve kazanma şansınızı güvence altına almak için bir yorum bırakın. Kazanan talihlilerin açıklanması için de kanalı izlemeye devam edin.

KAYNAK: UŞAK HABER