Uşak Açık Öğretim Bürosu adresi, iletişim ve ulaşım bilgileri

Uşak Açık Öğretim Bürosu adresi, iletişim ve ulaşım bilgileri
GİRİŞ

Yeni dönem kayıtlarının başlayacağı açık öğretim fakülteleri için Uşak’ta da hazırlıklar başladı. Uşak Açık Öğretim Bürosu, önümüzdeki hafta yeni kayıtları kabul edecek.

Dışarıdan okumak isteyenler için pek çok alternatif sunan Uşak Açık Öğretim Bürosu, eğitime mekan ve zaman fark etmeksizin ulaşmayı mümkün kılıyor. Üniversite eğitimi için kayıt yaptırmanın da mümkün olduğu Uşak Açık Öğretim Bürosu, önümüzdeki hafta itibariyle yeni dönem kayıtlarını almaya başlıyor. Ancak internetin hayatımızda yer etmesinden beri açık öğretim fakültelerine kayıtlar online olarak da alınabiliyor.

Her ne kadar günümüzde kayıtlar online olarak alınmaya başlamış olsa da bilgi almak ya da kayıtta sorun yaşayıp da kaydı fiziki olarak yaptırmak isteyenler için Uşak Açık Öğretim Bürosu’nun adresinin bilinmesi gerekiyor. Aynı zamanda ders materyallerinin de temin edilebileceği Uşak Açık Öğretim Bürosu, merkeze çok uzak kalmıyor. Peki Uşak Açık Öğretim Bürosu nerede, nasıl gidilir? Uşak Açık Öğretim Bürosu’na nasıl ulaşılır? İşte Uşak Açık Öğretim Bürosu adresi ve iletişim bilgileri…

UŞAK AÇIK ÖĞRETİM BÜROSU NEREDE?

Merkez ilçede yer alan Uşak Açık Öğretim Bürosu’nun açık adresi ‘Ünalan Mahallesi Yiğit Sokak Erdem Apartmanı No:10/A’ olarak bildirilmiş bulunuyor. Posta kodu ‘64100’ olan Uşak Açık Öğretim Bürosu’na telefonla da ulaşıp bilgi almak mümkün oluyor. Uşak Açık Öğretim Bürosu’nun telefonu ise merkezi hat olan ‘08502004610’ rakamlarından oluşuyor.

UŞAK AÇIK ÖĞRETİM BÜROSU’NA NASIL GİDİLİR?

Zübeyde Hanım Caddesi’ne oldukça yakın olan Uşak Açık Öğretim Bürosu’na birçok otobüsü kullanarak ulaşmak mümkün oluyor. Uşak Açık Öğretim Bürosu’na 10 numaralı otobüs hattıyla gidilebildiği gibi 12, 15, 16, 17, 18, 18/H, 19, 19/H,20 21, 23 gibi numaralı otobüsler de Uşak Açık Öğretim Bürosu’na yakın güzergahlardan geçiyor.

KAYNAK: UŞAK HABER