Uşak Adliyesine ve Uşak Emniyet Müdürlüğüne kaç numaralı, hangi otobüsler gidiyor?

Uşak Adliyesine ve Uşak Emniyet Müdürlüğüne kaç numaralı, hangi otobüsler  gidiyor?
GİRİŞ

Uşak Adliyesi ve Uşak Emniyet Müdürlüğüne gitmek isteyen ama özel aracı olmayan vatandaşlar kaç numaralı Uşak Halk Otobüsüne binmesi gerekiyor?

Uşak Adliyesine ve Uşak Emniyet Müdürlüğüne kaç numaralı, hangi otobüsler gidiyor? - Son dönemlerde yerel gündemin yanı sıra ana gündemde de sık sık yer alan ilimiz, bu kez resmi kurumları ile öne çıktı. Uşak’a yolu henüz düşenler, şehirde yaşıyor olmasına rağmen adres bilgisi eksik olanlara bazı kurumların açık adreslerini ve ulaşım bilgilerini arama motorlarında sorgulamaya başladı.

Uşak adına arama motorlarına sıklık ile konu olan kamu kurumları arasında Uşak Adliyesi ve Uşak Emniyet Müdürlüğü yer aldı. Peki, Uşak Adliyesi’ne nasıl gidilir? Uşak Emniyet Müdürlüğü’ne otobüs ile gidilir mi? İşte ilgili kurumlar için düzenlenmiş olan otobüs çalışma saatlerine dair detaylar…

UŞAK ADLİYESİ VE UŞAK EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ OTOBÜS HATLARI

Uşak Adliyesi ve Uşak Emniyet Müdürlüğü ulaşım bilgileri birçok kişi tarafından sık sık sorgulanmaya devam edilirken yetkili kurumdan açıklama geldi. Söz konusu kamu kurumlarının Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin tam karşısında bulunduklarını ifade eden yetkililer, otobüs hattına ve saatlerine ilişkin detayları paylaştı.

Yetkililer tarafından yapılan açıklamalara göre hem Uşak Adliyesi’ne hem de Uşak Emniyet Müdürlüğü’ne hastane araçları ile gitmek mümkündür. ’20’ numaralı otobüs ile 3 kuruma birden hızlı bir şekilde ulaşım sağlanabileceğini belirten yetkililer, ilgili hattın sefer saatlerini ise şu şekilde sıraladı:

  • 20 numaralı otobüs hattı hafta içi seferleri 06:30 itibari ile başlayıp saat 23:00 itibari ile sona erer (07:45 ve 17:10 seferleri İkisaray Köyü aracı ile yapılmaktadır).
  • 20 numaralı otobüs hattı hafta sonu seferleri 07:00 itibari ile başlayıp 23:00 itibari ile sona erer.

UŞAK ADLİYESİ VE UŞAK EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ADRES BİLGİLERİ

Uşak Adliyesi açık adres ve telefon: Fevzi Çakmak Mahallesi İstiklal Caddesi No: 85- 0276 231 50 10

Uşak Emniyet Müdürlüğü açık adres ve telefon: Fevzi Çakmak Mahallesi Denizli Caddesi 235 Sokak No:3- 0276 223 54 90

KAYNAK: UŞAK HABER