Uşak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü nerede, adresi ve iletişim bilgileri

Uşak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü nerede, adresi ve iletişim bilgileri
GİRİŞ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı olarak hizmet veren Uşak Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne ilişkin ulaşım ve iletişim bilgileri paylaşıldı.

Son günlerde kamu kurumlarına yönelik sorgulamalar hız kazandı. Bu kapsamda öne çıkan sorgulama başlıklarından biri de Uşak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak kayda geçti. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı olarak hizmet veren kurumun nerede olduğu Uşaklılar tarafından sorgulanmaya devam ediliyor.

Aile bütünlüğünü korumak, ailelerin bakıma muhtaç fertleri ile çocuklarına maddi ve ayni yardımlar ulaştırmak ile sorumlu olan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, şehirlerde ise il müdürlükleri aracılığı ile bölge vatandaşlarına hizmet sunmaktadır. Uşak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü de ilgili bölgede bulunan vatandaşların ayni ve maddi yardımlara yönelik başvurularını kabul etmektedir. Başvuruları kabul edilen ihtiyaç sahipleri kurumdan düzenli veya dönemsel olarak hizmet alırlar. Peki, Uşak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü nerede? Uşak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne hangi otobüs gider? İşte ayrıntılar…

UŞAK AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜ NEREDE?

Uşak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün kurum binası Atatürk Mahallesi’nin Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi üzerinde bulunmaktadır. No: 48 adresinde bulunan binanın 2’nci katında hizmet veren müdürlüğe, otobüs ile ulaşmak mümkündür. Uşak Belediyesi’nden alınan resmi bilgilere göre Uşak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne 18 numaralı Şekerevleri otobüsü ile ulaşılabilmektedir.

UŞAK AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜ İLETİŞİM BİLGİLERİ

Merkez ilçesinde hizmet veren Uşak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile telefon, faks ve mail aracılığı ile iletişim kurmak mümkündür. Kamu kurumunun iletişim bilgileri ise şu şekildedir:

- Telefon: 0276 227 39 93- 0276 227 41 33- 0276 223 98 27

- Faks: 0276 227 40 05

- E- posta: [email protected]

KAYNAK: UŞAK HABER