Uşak Askerlik Şubesi nerede, nasıl gidilir? Uşak Askerlik Şubesi adresi ve iletişim bilgileri

Uşak Askerlik Şubesi nerede, nasıl gidilir? Uşak Askerlik Şubesi adresi ve iletişim bilgileri
GİRİŞ

Askerlik şubesine gitmek isteyen Uşaklıların kullanması gereken otobüs yapılan son değişiklikle birlikte 10 numaralı Halk Konutları otobüsü olarak belirlendi.

Yoklama işlemlerinden muayene işlemlerine kadar pek çok iş için gidilebilecek olan şehrimizdeki askerlik şubesi, son zamanlarda Uşaklıların merak konusu haline dönüştü. Adresi ve iletişim bilgileri ile merak edilen Uşak Askerlik Şubesi’ne ilişkin şubeden detaylı iletişim açıklaması gelirken; aynı zamanda değişmiş olan otobüs güzergahlarının arından Uşak Askerlik Şubesi’ne gidecek olan otobüs de netleşti.

Uşak Askerlik Şubesi’ne gitmek isteyen Uşaklıların tek bir otobüse binerek şubeye ulaşması mümkün oluyor. Merkezi bir konumda olduğu için kolayca ulaşılabilen Uşak Askerlik Şubesi’ne telefon ve e-Mail ile uzaktan da ulaşılabiliyor. Peki Uşak Askerlik Şubesi nerede, nasıl ulaşılır? Uşak Askerlik Şubesi’ne nasıl gidilir? İşte Uşak Askerlik Şubesi’nin adresi ve iletişim bilgileri…

UŞAK ASKERLİK ŞUBESİ NEREDE?

Son derece merkezi bir konumda bulunan Uşak Askerlik Şubesi, Cumhuriyet Mahallesi’nde yer alıyor. Cumhuriyet Mahallesi’nin 1. Şube Sokak’ında yer alan Uşak Askerlik Şubesi, bu sokakta bulunan numara 3’te hizmet veriyor. Başka bir deyişle adresi ‘Cumhuriyet Mah. 1.Şube Sok. No:3’ olan Uşak Askerlik Şubesi’nin iletişim bilgileri de açıklanmış bulunuyor. Telefon numarası ‘0276 216 84 00’ olan Uşak Askerlik Şubesi, faks için ‘0276 216 83 49’ numarasını kullanıyor. Uşak Askerlik Şubesi’ne e-Mail ile ulaşmak isteyenlerin ise, ‘[email protected]’ adresine mail atması gerekiyor.

UŞAK ASKERLİK ŞUBESİ’NE NASIL GİDİLİR?

Aynı zamanda Uşak Merkez İlçe Seçim Kurulu’nun az ilerisinde yer alan Uşak Askerlik Şubesi’ne ulaşım da son derece kolay oluyor. 10 Halk Konutları otobüsünün geçmiş olduğu Uşak Askerlik Şubesi’ne giden bu otobüs, aynı zamanda; Yıldırım Sanayi Sitesi, 1. İmar Sokak, Şehit Basri Bey Caddesi ve Ulubey Yolu gibi birçok bölgeye de ulaşımı sağlıyor.

KAYNAK: UŞAK HABER