Uşak Belediyesi Aralık ve Ocak ayı etkinlik takvimi! Konser, söyleşi, sergi...

Uşak Belediyesi Aralık ve Ocak ayı etkinlik takvimi! Konser, söyleşi, sergi...
GİRİŞ

Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Uşak’ta 25 Aralık’tan Ocak ayına kadar olan etkinliklerin takvimi duyuruldu. Uşak’ta hangi etkinlikler var?

Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından resmi sosyal medya hesapları üzerinden güncel etkinlik takvimi duyuruldu. Bu kapsamda Uşak’ta 25 Aralık’tan itibaren yoğun bir kültür sanat gündemi takip edilecek.

25 Aralık’tan itibaren başlayarak Ocak ayının ortalarına kadar birçok etkinlik ile Uşak’ta birçok farklı etkinliğe imza atılacak. Söyleşiden konserlere, sergiden diğer etkinliklere kadar birçok etkinlik yapılacak.

UŞAK ARALIK AYI ETKİNLİK TAKVİMİ

Aralık ayının son günlerinde de Uşak’ta kültür sanat gündemi yoğun olarak devam ediyor. 25 Aralık Pazartesi günü, Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Başmüfettişi ve Ressam Ahmet Sula ‘’İnsana Yolculuk’’ adlı söyleşisi gerçekleştirilecek. Ücretsiz olarak vatandaşlar Atatürk Kültür Merkezi’nde saat 20.00’de etkinliğe katılabilecek.

26 Aralık 2023 Salı günü Tenduo konseri verilecek. Atatürk Kültür Merkezi’nde 20.00’de başlayacak etkinlikte Özgür Çelik ve Deniz Kocaman kabak kemane ve piyano konseri verecek. Ücretsiz olarak konsere katılım sağlanabilecek.

27 Aralık 2023 Çarşamba günü saat 19.30’da ise Şiir ve Düzyazıda Dil Yanlışları adlı söyleşi yapılacak. Şair ve Yazar Rıza Aslan Atatürk Kültür Merkezi 2 Nolu Salon’da sevenleri ile buluşacak.

UŞAK OCAK AYI ETKİNLİKLERİ

Atatürk Kültür Merkezi / Sanat Galerisi kapsamında 02 – 14 Ocak 2024 tarihleri arasında Ruha Şifa Hüsn – ü Hat Serisi düzenlenecek. Saat 19.00’da açılacak sergiye tüm Uşak halkı katılabilecek.

Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü farklı konu ve konuklara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. 02 Ocak 2024 tarihinde Dr. Öğretim Üyesi Ruh Sağlığı Derneği Başkanı Ömer Akgül, Gelenekten Geleceğe Psikolojik Sağlamlık konulu söyleşisi saat 20.00’de Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

KAYNAK: UŞAK HABER