Uşak Belediyesi kültür sanat takvimini belli oldu! Konser, sergi, söyleşi…

Uşak Belediyesi kültür sanat takvimini belli oldu! Konser, sergi, söyleşi…
GİRİŞ

Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Aralık ve Ocak ayına ilişkin kültür sanat takvimini yayınladı. Konser, sergi ve söyleşi programları dikkat çekiyor.

Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Aralık ve Ocak aylarına ilişkin kültür sanat etkinlikleri için tarihler ve programlar duyuruldu. Konserlerden söyleşi ve sergilere kadar Aralık ayı itibariyle birçok farklı etkinlik yer alıyor.

Uşak Belediyesi tarafından yapılan duyura göre, 26 Aralık 2023 saat 20.00’de Tenduo konseri yapılacak. Özgür Çelik ve Deniz Kocaman’ın kabak kemane ve piyano performanslarını dinlemek isteyenler Atatürk Kültür Merkezi bilet satış noktalarından biletlerini temin edebilecekler.

UŞAK OCAK AYI KÜLTÜR SANAT PROGRAMI

Uşak’ta Ocak 2024 itibariyle kültür sanat etkinliklerine de hız kesmeden devam edilecek. Yayınlanan güncel etkinlik takvimine göre 02 Ocak – 14 Ocak 2024 tarihleri arasında Atatürk Kültür Merkezi Sanat Galerisi’nde Ruha Şifa Hüsn – Ü Hat Sergisi açılacak. 2 Ocak’ta açılacak sergiye tüm Uşak halkı ücretsiz olarak katılabilecekler.

02 Ocak’ta Hüsn – ü Hat Sergisi’nin yanı sıra Atatürk Kültür Merkezi’nde 20.00’de Dr. Öğretim Üyesi Ruh Salığı Derneği Başkanı Ömer Akgül’ün söyleşi programı yapılacak. ‘’Gelenekten Geleceğe Psikolojik Sağlamlık’’ konulu söyleşide Dr. Öğretim Üyesi Ömer Akgül bilgi paylaşımında bulunacak.

Uşak’ta her ay olduğu gibi Aralık ayının son haftalarında ve yeni yılın ilk günlerinde de kültür sanat gündemi oldukça yoğun olarak takip edilecek. Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından duyurular yapılmaya devam ediyor. Güncel etkinlik programını takip ederek Uşak’ta birçok farklı etkinliğe katılmak için önceden yerinizi alabilirsiniz.