Uşak Belediyesi’nden hayata müzik molası! Her gün bir program var

Uşak Belediyesi’nden hayata müzik molası! Her gün bir program var
GİRİŞ

Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Uşak Kent Orkestrası’nın ortaklaşa düzenlediği ‘Matine Fuaye’nin bu haftaki programı belli oldu.

Kentimizde sadece şehircilik çalışmaları ve projeleri gerçekleştirmeyen Uşak Belediyesi, aynı zamanda kentin kültür ve sanat faaliyetlerinin çeşitlenmesi için de birçok projeye imza atmaya başladı. Bu kapsamda ortaklaşa bir program yapan Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Uşak Kent Orkestrası, ‘Matine Fuaye’ projesini devreye almıştı. Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Uşak Kent Orkestrası’nın gerçekleştirdiği Matine Fuaye’nin bu haftaki programı netleşti.

Uşaklıların kültür ve sanata doyacağı Matine Fuaye Etkinlikleri kapsamında 20 – 24 Kasım 2023 tarihleri arasındaki program netleşti. Ney dinletisinden gitar dinletisine kadar birçok etkinliği ücretsiz olarak sağlamaya başlamış olan Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Uşak Kent Orkestrası, bu haftaki programa ilişkin Uşaklılara bilgi verdi.

UŞAK KENT ORKESTRASI, MATİNE FUAYE PAYLAŞIMI YAPTI

Bu haftaki programa ilişkin açıklama Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Uşak Kent Orkestrası’ndan geldi. Uşak Kent Orkestrası’nın sosyal medya hesabından paylaşılan ve Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün etiketlendiği etkinlik takvimi; “Matine Fuaye’de Bu Hafta… 20 Kasım 2023 Pazartesi 13.30: Deniz Gülmez’den Gitar Dinletisi, 21 Kasım 2023 Salı 13.30: Ümit Tosun’dan Ney Dinletisi, 22 Kasım 2023 Çarşamba 13.30: Cemal Sav ve Halil Özkan ikilisinden Ritim Dinletisi, 23 Kasım 2023 Perşembe 13.30: Deniz Gülmez ve İlhan Sezer Dinç ikilisinden Gitar Dinletisi, 24 Kasım 2023 Cuma 13.30: Erdem Küçükayvaz’dan Öğretmenler Gününe Özel Piyano Dinletisi sizlerle…” ifadeleriyle paylaşıldı. Etkinliklere ilişkin bilgi veren Uşak Kent Orkestrası, dinleticilerin süresine ilişkin de bilgi verdi.

MATİNE FUAYE’DE BU HAFTA 5 FARKLI DİNLETİ GERÇEKLEŞECEK

Paylaşımın devamında, “İzleyiciye Not: Dinletilerimiz 25 dakika sürmektedir. Tüm etkinliklerimiz -ÜCRETSİZ- olarak düzenlenmektedir. Hayata kısa bir müzik molası için Matine Fuaye bekliyoruz” ifadelerini kullanan Uşak Kent Orkestrası, tüm Uşaklıları ücretsiz gerçekleşecek olan bu etkinliğe davet etti. Matine Fuaye’nin bu haftaki tam programı ise şu şekilde:

  • 20 Kasım 2023 saat 13.30: Armonik Dokunuşlar (Deniz Gülmez)
  • 21 Kasım 2023 saat 13.30: Nefs-i Nefes (Ümit Tosun)
  • 22 Kasım 2023 saat 13.30: Ritim Zamanı (Cemal Sav – Halil Özkan)
  • 23 Kasım 2023 saat 13.30: Kent Gitar İkilisi (Deniz Gülmez – İlhan Sezer Dinç)
  • 24 Kasım 2023 saat 13.30: Siyah Beyaz Tuşlar (Erdem Küçükayvaz)

KAYNAK: UŞAK HABER