Uşak Belediyesinden şubat ayında kültür sanat şöleni

Uşak Belediyesinden şubat ayında kültür sanat şöleni
GİRİŞ

Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Şubat ayında Uşaklılara çeşitli kültür sanat etkinlikleri sunuyor.

Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, şubat ayında Uşaklılara sunacağı kültür sanat etkinlikleriyle, hem eğlendirmeyi hem de bilgilendirmeyi amaçlıyor. Etkinliklere katılmak isteyenlerin acele etmesi gerekiyor.

Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan etkinlikler arasında tiyatro, konser ve söyleşi gibi seçenekler bulunuyor. Etkinliklere katılmak isteyenler, biletlerini www.biletinial.com veya Atatürk Kültür Merkezi Bilet Satış Noktasından temin edebilirler.

geldil-dolap-oyun.jpg

KİRALIK KATİLLERİN BULMACASI: GİT GEL DOLAP

Şubat ayının ilk tiyatro oyunu, 9-10 Şubat tarihlerinde saat 20:00’de sahnelenecek olan Git Gel Dolap. Harold Pinter’ın yazdığı, Mehmet Birkiye’nin yönettiği oyunda, iki kiralık katilin bekleyişleri sırasında yaşadıkları gerilim ve komedi anlatılıyor.

Oyunda, Gus ve Ben adlı iki katil, üst kattan gelen talimatları beklerken, sorular, susuşlar, iletişim ve iletişimsizlik arasında gidip gelirler. Ortada bir tuhaflık olduğunu hisseden Gus, bulmacayı çözmeye çalışırken, olaylar beklenmedik bir şekilde gelişir. Oyunun bilet fiyatları, öğrenciler için 30 TL, siviller içinse 50 TL olarak belirlendi.

kabimizden-gezginler.jpg

ÇOCUK KALBİMİZDEN EZGİLER 2 KONSERİ

Şubat ayının ikinci etkinliği, 16 Şubat’ta saat 20:30’da gerçekleşecek olan Çocuk Kalbimizden Ezgiler 2 Konseri. Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Akademi Uşak Eğitim ve Sanat Platformu Çocuk Korosu’nun sahneleyeceği konserde, çocukların seslendireceği şarkılar dinleyicilere keyifli bir akşam yaşatacak. Konserin biletleri ücretsiz olup, yer biletleri www.biletinial.com ya da Atatürk Kültür Merkezi Bilet Satış Noktasından alınabilir.

saniye-bencik.jpg

AİLENİZİN KUMANDASI SÖYLEŞİSİ

Şubat ayının son etkinliği, 17 Şubat’ta saat 20:00’de yapılacak olan Ailenizin Kumandası Söyleşisi. Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal’ın konuşmacı olarak katılacağı söyleşide, aile içi iletişim, çocuk eğitimi, davranış bozuklukları, stres yönetimi gibi konular ele alınacak. Söyleşide, ailelerin kendi davranışlarını ve çocuklarının davranışlarını nasıl gözlemleyebilecekleri, nasıl doğru ve yanlışları ayırt edebilecekleri, nasıl çevredeki sesleri susturabilecekleri gibi ipuçları verilecek. Söyleşinin biletleri de ücretsiz olup, yer biletleri www.biletinial.com veya Atatürk Kültür Merkezi Bilet Satış Noktasından temin edilebilir.

KAYNAK: UŞAK HABER