Uşak-Bodrum arası kaç km, kaç saat sürer? İşte güzergah bilgileri

Uşak-Bodrum arası kaç km, kaç saat sürer? İşte güzergah bilgileri
GİRİŞ

Uşak’tan Bodrum’a gitmek isteyenler için yol güzergahı ve ulaşım şekli olarak birden fazla seçenek bulunmaktadır.

Uşak’tan Bodrum’a gitmek isteyenler için en uygun yol güzergahı nedir? Bu sorunun cevabı, tercih ettiğiniz yol tipine, aracınızın yakıt tüketimine ve yolculuk sırasında görmek istediğiniz yerlere bağlı olarak değişebilir.

Uşak Merkez ile Muğla Bodrum arasındaki farklı yol seçeneklerini, mesafe ve süre bilgilerini, harita üzerindeki yol tariflerini ve yolculuk ipuçlarını sizin için derledik.

ARAÇLA GİDECEKLER İÇİN

Uşak Merkez ile Muğla Bodrum arasındaki en kısa mesafe 337 km’dir. Bu mesafeyi ortalama 4 saat 41 dakika içinde kat edebilirsiniz. Bu yol güzergahı, Uşak Merkez’den çıkarak D300/E96 karayolunu takip ederek Banaz, Sivaslı, Ulubey, Sandıklı, Dinar, Çivril, Bekilli, Denizli, Çal, Çameli, Fethiye, Dalaman, Ortaca, Köyceğiz, Muğla, Milas ve Bodrum’a ulaşan bir rotadır.

Uşak Merkez ile Muğla Bodrum arasında alternatif bir yol güzergahı da vardır. Bu rota, Uşak Merkez’den çıkarak D595 ve D330 karayolunu takip Bodrum’a ulaşan bir rotadır. Bu rota, ortalama 5 saat 11 dakika sürer ve 390 km uzunluğundadır.

Bununla beraber Aydın Muğla Yolu/D550 ve D330 üzerinden 373,4 km kat ederek 5 saat 8 dakikada Bodrum’a ulaşabilirsiniz. Bu güzergahta Uşak Ulubey yönünden Denizli Salihli güzergahını takip edip ardından Turgutlu’dan İzmir – Aydın yoluna ve oradan da Muğla yolunu takip edip Bodrum’a ulaşabilirsiniz.

OTOBÜSLE 6 SAAT 45 DAKİKA

Uşak’tan Bodrum’a gitmek isteyenler için, bir seçenek de otobüstür. Otobüsle bu mesafe 455 km’dir ve hemen hemen 6 saat 45 dakika saat kadar sürmektedir. Uzun saatler araç kullanmayı sevmeyenler için otobüs daha iyi bir alternatiftir.

KAYNAK: UŞAK HABER