Uşak İl Müftülüğü nerede, nasıl gidilir? Uşak Müftülüğü adresi ve iletişim bilgileri

Uşak İl Müftülüğü nerede, nasıl gidilir? Uşak Müftülüğü adresi ve iletişim bilgileri
GİRİŞ

Uşak İl Müftülüğü’ne ulaşmak isteyenler müftülüğün adres ve iletişim numaralarını kullanabiliyor. Uşak İl Müftülüğü, merkezi bir lokasyonda Uşaklılara hizmet sunuyor.

Kamu kurumlarından biri olan Diyanet İşleri Başkanlığı’na bağlı il müftülükleri, pek çok alanda şehirlerde hizmet sağlıyor. Bu kapsamda da şehrimizde de bir il müftülüğü bulunuyor. Merkezi bir lokasyonda yer alan Uşak İl Müftülüğü’ne ulaşması fiziki olarak kolay olduğu gibi hiç gitmeden bilgi almak isteyenler için Uşak İl Müftülüğü’nün telefon numarası ile e-Posta adresi de bulunuyor.

Kolay bir şekilde ulaşılabilen Uşak İl Müftülüğü’nün yanı sıra Uşak’ın çeşitli ilçelerinde ilçe müftülükleri de bulunuyor. Uşaklılar kendilerine en yakın müftülükten hizmet alabiliyor. Peki Uşak İl Müftülüğü nerede, nasıl gidilir? İşte Uşak İl Müftülüğü adresi ve iletişim bilgileri…

UŞAK İL MÜFTÜLÜĞÜ NEREDE, NASIL GİDİLİR?

Açık adresini sitesinden paylaşarak, Uşaklıların daha kolay bir şekilde kuruma ulaşmasını sağlamayı amaçlayan Uşak İl Müftülüğü, ‘Özdemir Mahallesi Güneş Sokak No:27’ adresinde hizmet veriyor. Telefon numarası ‘02762231268’ ve ‘02762231269’ olan Uşak İl Müftülüğü, faks numarasında ise ‘02762231284’ numaralı hat üzerinden hizmet veriyor. E-Posta adresi de bulunan Uşak İl Müftülüğü’ne e-Posta atmak isteyenlerin ‘[email protected]’ adresini kullanması gerekiyor.

UŞAK İLÇE MÜFTÜLÜKLERİ NEREDE, NASIL GİDİLİR?

Diyanet İşleri Başkanlığı Uşak Müftülüğü’nün tek hizmet alanı Uşak İl Müftülüğü ile sınırlı değil. Aynı zamanda bazı ilçelerde de hizmet veren Diyanet İşleri Başkanlığı Uşak Müftülüğü, Uşak İl Müftülüğü’nün yanı sıra Banaz, Eşme, Karahallı, Sivaslı ve Ulubey ilçelerinde de ilçe müftülükleri bulunduruyor. Banaz İlçe Müftülüğü başta olmak üzere Eşme, Karahallı, Sivaslı ve Ulubey ilçe müftülüklerinin tamamı bölge halkına ilçelerin merkezi lokasyonlarında hizmet veriyor.

KAYNAK: UŞAK HABER