Uşak İŞKUR İl Müdürlüğü nerede, nasıl gidilir? Uşak İŞKUR adresi ve iletişim bilgileri

Uşak İŞKUR İl Müdürlüğü nerede, nasıl gidilir? Uşak İŞKUR adresi ve iletişim bilgileri
GİRİŞ GÜNCELLEME

İş arayan Uşaklıların ilk adresi olan Uşak İŞKUR, merkezi bir lokasyonda iş arayan vatandaşlara hizmet vermeyi sürdürüyor. Uşak İŞKUR’a tek bir otobüsle ulaşılabiliyor.

Türkiye’nin genelinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı olarak hizmet vermeyi sürdüren Türkiye İş Kurumu ya da kısa adıyla İŞKUR, iş arayan vatandaşlar ile işverenleri buluşturuyor. Resmi bir iş bulma platformu olan İŞKUR şehrimizde de hizmet veriyor. Uşak İŞKUR İl Müdürlüğü’ne ulaşmak için açık adres ve iletişim bilgileri gibi detaylar Uşaklı iş arayanlar tarafından merak edilmeye başlanmış bulunuyor.

Kolay bir şekilde ulaşılabilen kamu kuruluşları arasında yer alan Uşak İŞKUR İl Müdürlüğü, Uşaklılara merkezi bir lokasyonda hizmet vermeyi sürdürüyor. Sadece iş ilanları sağlamayan Uşak İŞKUR İl Müdürlüğü, aynı zamanda meslek ve iş danışmanlığı ile çeşitli kurslar da veriyor. Her biri için Uşak İŞKUR İl Müdürlüğü’nden bilgi alınabiliyor. Peki Uşak İŞKUR İl Müdürlüğü nerede, nasıl gidilir? İşte Uşak İŞKUR İl Müdürlüğü adresi ve iletişim bilgileri…

UŞAK İŞKUR İL MÜDÜRLÜĞÜ İLETİŞİM BİLGİLERİ NE?

Tek bir iletişim hattından doğrudan merkeze bağlanmayı sağlayan Uşak İŞKUR İl Müdürlüğü, ‘4447587’ numaralı telefon üzerinden hizmet veriyor. Aynı zamanda bölgesel olarak da hizmet sağlayan Uşak İŞKUR İl Müdürlüğü, 02762121462 telefon numarasından Uşaklıların telefonlarını karşılıyor. Bir faks numarası da bulunan Uşak İŞKUR İl Müdürlüğü, 02762278404 telefon numarasından faksları kabul ediyor. Ayrıca Uşak İŞKUR İl Müdürlüğü ‘[email protected]’ üzerinden de Uşaklılar ile e-Posta ile iletişimi kolaylaştırıyor.

UŞAK İŞKUR İL MÜDÜRLÜĞÜ NEREDE, NASIL GİDİLİR?

Oldukça merkezi bir lokasyonda yer alan Uşak İŞKUR İl Müdürlüğü, Cumhuriyet Mahallesi’nde hizmet veriyor. Uşak İŞKUR İl Müdürlüğü’nün açık adresi, ‘Cumhuriyet Mah. Saffet Efendi Sokak No:26’ olarak biliniyor. Ayrıca Uşak İŞKUR İl Müdürlüğü’ne otobüsle gitmek isteyenler, 10 numaralı hattı kullanabiliyor.

KAYNAK: UŞAK HABER