Uşak Kayaağıl Termal Tesisleri ücreti ne kadar, hangi otobüsle gidiliyor?

Uşak Kayaağıl Termal Tesisleri ücreti ne kadar, hangi otobüsle gidiliyor?
GİRİŞ

Revizyon çalışmalarının tamamlanmasının ardından bugün yeniden hizmete giren Kayaağıl Tesisleri’nin yeni dönem de hangi günler ve hangi saatler de açık olduğu, fiyatı ve hangi otobüs ile ulaşım sağlanacağı Uşaklıların merak ettiği konular arasında.

Uşak Kayaağıl Termal Tesisleri ücreti ne kadar, hangi otobüsle gidiliyor? - Son dönemlerde doğal güzellikleri ile sık sık gündemde yer almaya devam eden Uşak, son olarak aylardır yenileme çalışmaları devam eden Kayaağıl Tesisleri ile adından söz ettirdi. Uzun süredir devam eden revizyon çalışmaları sebebi ile hizmet veremeyen tesis, sonunda yeniden hizmete girdi.

Uşak Belediyesi’nin yönetiminde olan Kayaağıl Termal Tesisleri, yeni bir gelişme ile gündeme geldi. Edinilen bilgilere göre tesis yeni dönem hizmetlerine sonunda başladı. Bu kapsamda Kayaağıl Termal Tesisleri’nin giriş ücretleri ve diğer hizmetlerinin yanı sıra adresi, iletişim bilgileri de merak konusu oldu.

Kayaağıl Termal Tesisleri, uzun sürenin ardından sevindiren bir gelişme ile gündeme geldi. Belediye Başkanı Mehmet Çakın ve diğer yetkililer, tesisin revizyon çalışmalarının tamamlandığını ve bugün itibari ile yeniden hizmet vermeye başladığını açıkladı.

Edinilen bilgilere göre tuz odası, sauna odası, buhar odası, masaj salonu, tatlı su havuzu, termal su havuzu , açık yüzme havuzu, aqua park, Türk hamamı, soyunma alanı, duş alanları, kafeterya, vitamin barı gibi hizmetleri bulunan Kayaağıl Termal Tesisleri için 0- 7 yaş arası çocuklardan ücret alınmayacak. Yetişkinler için ise giriş ücreti 100 TL olarak tahsil edilecek.

UŞAK KAYAAĞIL TERMAL TESİSLERİ ADRES VE İLETİŞİM BİLGİLERİ

Yeniden hizmet vermeye başlayan Kayaağıl Termal Tesisleri’ne toplu taşıma ile doğrudan ulaşım sağlanabilecek. Yönetim tarafından yapılan açıklamaya göre 25 numaralı otobüs hattı, vatandaşları direkt olarak tesise ulaştıracak. Tesisin açık adresi ve iletişim bilgileri ise şu şekilde:

Kayaağıl Termal Tesisleri adresi: Kemalöz Değirmendere Yolu 64000 Kayaağıl/Merkez/ UŞAK

Kayaağıl Termal Tesisleri telefon numarası: 0 539 336 02 07

Kayaağıl Termal Tesisleri hangi günler açık?

Haftanın 6 günü hizmet verecek tesis sadece Pazartesi günleri temizlik ve bakım için kapatılacak. Kadınlara ve erkeklere özel olarak iki ayrı bölüm barındıran tesisin açık yüzme havuzu ve aqua park kısmı; kadınlar için Salı, Cuma ve Cumartesi; erkekler için ise Çarşamba, Perşembe ve Pazar günleri hizmet verecek.

Kayaağıl Termal Tesisleri hangi saatlerde açık?

Kayaağıl Termal Tesisleri Pazartesi hariç her gün 08.00 ila 22.00 saatleri arasında hizmet verecek.

UŞAK KAYAAĞIL TERMAL TESİSLERİNE HANGİ OTOBÜS SAATLERİ

Kayaağıl Termal Tesisleri’ne gitmek isteyen ama özel aracı olmayan vatandaşlar Uşak Kayaağıl Termal Tesisleri’ne kaç numaralı hangi otobüs gidiyor sorularına cevap aramaya başladı.

Kayaağıl Termal Tesisleri’ne gitmek isteyen vatandaşlar 25 numaralı halk otobüsüne binerek tesise gidebilecek.

Kayaağıl Termal Tesisleri’ne giden 25 numaralı halk otobüsü gidiş ve geliş saatleri ise şu şekilde:

Kayaağıl Termal Tesisler otobüsü Orman Dairesi önü kakış saatleri:

10:00
11:30
13:00
14:30
16:00
17:30
19:00

Kayaağıl Termal Tesisler otobüsü Kayaağıl Termal’den kalkış saatleri:

11:00
12:00
13:30
15:00
16:30
18:00
22:05

KAYNAK: UŞAK HABER