Uşak-Simav arası kaç km, saat sürüyor?

Uşak-Simav arası kaç km, saat sürüyor?
GİRİŞ

Uşak’tan Kütahya'nın Simav ilçesine gidecek kişiler için yeni güzergah bilgileri paylaşıldı. Uşak – Simav arası ne kadar sürüyor?

Ege Bölgesi’nin iki güzide şehri Uşak ve Kütahya arasında birbirine yakın olması nedeniyle gidiş ve gelişler de oldukça yoğun olarak gerçekleşiyor. Otobüsle veya özel araçları ile Uşak’tan Simav’a gitmek isteyenler ise en kısa yolu tercih ediyor.

Uşak ve Simav arası yaklaşık olarak 89 kilometredir. En kısa güzergahı kullanarak en kısa sürede Uşak’tan Simav’a ulaşılabiliyor. Otobüsle veya özel araçlar ile Simav’a gidecek Uşaklıların en güvenli güzergahları tercih etmeleri öneriliyor.

UŞAK – SİMAV ARASI KAÇ SAAT?

Uşak ile Kütahya Simav arası yaklaşık olarak 89 kilometre mesafeye sahiptir. Ortalama olarak özel araçlar ile yolculuk 1 saat 10 dakika sürüyor. Uşak şehir merkezinden Kütahya merkeze gitmek isteyenler ise yaklaşık olarak 140 km mesafe kat etmeleri gerekiyor. Uşak – Kütahya arası ise 1 saat 42 dakika kadar sürmektedir.

UŞAK – SİMAV ARASI GÜZERGAH BİLGİSİ!

Uşak’tan Simav’a otobüs ile gitmek isteyenlerin yaklaşık olarak 1 saat 30 dakika içinde Simav’a varmaları mümkündür. Uşak Otogarı’ndan hareketle Abide, Pazarlar, Şaphane ve Karamanca güzergahı üzerinden Simav’a ulaşılabilir.

Uşak’tan yaklaşık olarak bir saat içinde Simav’a varılabilmektedir. Özel araçları ile Uşak’tan Simav’a gitmek isteyenler alternatif güzergahları da takip edebilmektedir. Hemen hemen her saat başı Uşak’tan Kütahya ve Simav varışlı otobüs bileti bulmak da mümkündür. İster otobüsle ister özel araçlar ile Uşak’tan Simav’a kolayca ulaşım sağlanabilmektedir.

KAYNAK: UŞAK HABER