Uşak - Sinop arası kaç km, özel araç ve otobüsle Uşak - Sinop yolculuğu kaç saat sürer?

Uşak - Sinop arası kaç km, özel araç ve otobüsle Uşak - Sinop yolculuğu kaç saat sürer?
GİRİŞ

Sinop, Türkiye'nin Karadeniz Bölgesi'nde yer alan tarihi ve doğal güzellikleri ile ünlü bir şehirdir. Şehir, aynı ismi taşıyan Sinop ilinin merkezi konumundadır ve tarih boyunca önemli bir liman kenti olarak bilinir.

Sinop'in nüfusu yaklaşık olarak 219,000 kişidir. Sinop, tarihi zenginlikleriyle de dikkat çeker. Antik dönemlerden itibaren birçok medeniyete ev sahipliği yapmış olan şehir, tarihi kalıntıları, müzeleri ve eski şehir dokusu ile ziyaretçilerine tarihi bir atmosfer sunar. Doğal güzellikleri açısından da Sinop oldukça zengin bir coğrafyaya sahiptir. Karadeniz'in hırçın dalgaları sahil şeridini süslerken, şehir içinde yeşillik alanlar ve parklar bulunur.

Uşak - Sinop Arası Kaç Km?

Uşak ile Sinop arası karayoluyla yaklaşık olarak 775 - 915 kilometrelik bir mesafe bulunmaktadır. Bu mesafe, seçtiğiniz rota ve yol koşullarına bağlı olarak değişebilir.

Uşak - Sinop Arası Kaç Saat Sürer?

Uşak şehri ile Sinop şehri arası seyahat araba ile yaklaşık olarak 10 saat, otobüs ile 19 saat 30 dakika sürmektedir. Bu süre, seçtiğiniz rota, ulaşım aracı ve yol koşullarına bağlı olarak değişebilir.

Uşak - Sinop Arası Ulaşım Seçenekleri

Uşak ile Sinop şehirleri arasındaki ulaşım, iki şehir arasındaki uzaklığa ve tercihlere göre çeşitli seçenekler sunmaktadır. Uşak ile Sinop arasındaki ulaşım seçenekleri arasında kişisel araba ile ulaşım bulunmaktadır.

Uşak - Sinop Arası Otobüs Firmaları

Uşak ve Sinop şehri arası seyahat için kullanılabilecek otobüs firmaları arasında uygun bir firma bulunmamaktadır.

Uşak - Sinop Arası Yol Tarifi

Uşak şehrinden Sinop şehrine ulaşmak için tercih edilebilecek 3 farklı güzergah bulunmaktadır. Güzergahlarda takip edilecek rota içerisindeki şehirler sırasıyla şu şekildedir.

Güzergah: (İstanbul Samsun Yolu/D100/E80 üzerinden) Uşak, Banaz, Afyonkarahisar, Sivrihisar, Polatlı, Ankara, Kızılcahamam, Kurşunlu, Ilgaz, Boyabat, Sinop

Güzergah: (D260/E96 üzerinden) Uşak, Banaz, Afyonkarahisar, Sivrihisar, Polatlı, Ankara, Kalecik, Çankırı, Ilgaz, Boyabat, Sinop

Güzergah: (D260/E96 ve Dumlupınar Blv./D200/E90 üzerinden) Uşak, Banaz, Afyonkarahisar, Sivrihisar, Polatlı, Gölbaşı, Kırıkkale, Çorum, Merzifon, Vezirköprü, Boyabat, Sinop

KAYNAK: UŞAK HABER