Uşak Tren Garı nerede, nasıl gidilir? Uşak Tren İstasyonu adresi ve iletişim bilgileri

Uşak Tren Garı nerede, nasıl gidilir? Uşak Tren İstasyonu adresi ve iletişim bilgileri
GİRİŞ

Şehrimizde bulunan Uşak Tren Garı’nın bulunduğu konuma gitmek isteyenler, adres bilgilerini öğrenmesi gerekiyor. Peki Uşak tren istasyonu nerede, nasıl gidilir?

Uşak Tren Garı nerede, nasıl gidilir? Uşak Tren İstasyonu adresi ve iletişim bilgileri - Şehrin merkezine oldukça yakın bir şekilde konumlanmış olan Uşak Tren Garı, her gün binlerce yolcuyu ayarlıyor. Uşak’tan birçok şehre, birçok ilden Uşak’a tren seferlerinin gerçekleştirdiği Uşak Tren Garı’na ulaşmak ise son derece kolay oluyor. Kent merkezinin yaklaşık 1,5 kilometre güneyinde kalan Uşak Tren Garı, otogara da çok uzak kalmıyor.

Kent merkezine 1,5 kilometre uzaklıkta olan Uşak Tren Garı, otogara ise sadece 3 kilometre uzaklıkta konumlanmış bulunuyor. Şehri ortadan ikiye de böldüğü söylenebilecek olan Uşak Tren Garı’nın şehir merkezinde yer alan otellere de yakınlığı var. Peki Uşak tren garı nerede, nasıl gidilir? İşte Uşak Tren Garı adresi ve iletişim bilgileri…

UŞAK TREN GARI NEREYE, NE KADAR UZAKLIKTA?

Temelleri 1890’lı yıllara kadar dayanan Uşak Tren Garı, ilk olarak Fransızlar tarafından inşa edilmiş. Tarihi dokusunu hala koruduğu görülen Uşak Tren Garı, dünyanın en büyük ikinci kanyonu Ulubey Kanyonu’na 33 kilometre mesafede yer alırken; Blaundus Antik Kenti’ne 40 km uzaklıkta bulunuyor. Şehrin pek çok noktasına erişimi olan Uşak Tren Garı, Uşaklıların başka şehirlere olan ulaşımını da önemli ölçüde kolaylaştırıyor. Ayrıca Uşak Tren Garı’na telefon ile ulaşmak da mümkün oluyor.

UŞAK TREN GARI NEREDE, NASIL GİDİLİR?

Afyon, Kütahya ve Uşak illerinin ortasına inşa edilen Zafer Havalimanı’na da yakınlığı bulunan Uşak Tren Garı’ndan tren seferlerini kullanarak; Manisa, İzmir, Afyon ve Konya illerine gitmek mümkün. Orhan Dengiz Bulvarı’nda yer alan Uşak Tren Garı’na telefon ile ulaşmak için ise ‘021762166073’ numarasını aramak gerekiyor.

KAYNAK: UŞAK HABER