Uşak ve Didim arası kaç km, kaç saat sürer? Uşak-Didim güzergah bilgileri

Uşak ve Didim arası kaç km, kaç saat sürer? Uşak-Didim güzergah bilgileri
GİRİŞ

Uşak’tan Didim’e gitmek isteyen bu iki yer arasında ne kadar mesafe olduğunu merak ediyor. Uşak’tan Didim’e nasıl gidilir? Mesafe ne kadardır?

Uşak’tan Didim’e giderek tatil yapmak isteyenler için, bu iki şehir arasındaki mesafe ve yol güzergahı önemli bir konudur.

Biz de herkesin merak ettiği bu konuyu sizin için araştırdık. Uşak’tan Didim’e nasıl gidilir? Yolculuk ne kadar sürer?

UŞAK DİDİM ARASI KAÇ KM?

Karayolu ile Uşak Didim arası 319 km’dir. Uşak ile Didim arasındaki yolculuk, araçla yaklaşık 4 saat 17 dakika sürmektedir. Bu süre, trafik yoğunluğu, hava durumu, yol çalışması ve mola verme gibi faktörlere göre değişebilir. Bu nedenle, yolculuğa çıkmadan önce, güncel yol durumunu kontrol etmek faydalı olabilir.

Ayrıca otobüsle gidenler için bu mesafenin daha da uzun olabileceğini belirtelim.

UŞAK’TAN DİDİM’E NASIL GİDİLİR?

Denizli Aydın Yolu/D320 üzerinden: 318,6 km ve varış 4 saat 18 dakika. Uşak’tan Didim’e km olarak en kısa bu güzergahtan gidebilirsiniz. Bu güzergahta Ulubey yolundan İzmir Aydın Otoyolu’na girmelisiniz. Ardından Aydın Didim yolundan devam ederek hedefinize ulaşabilirsiniz. Bu yolda paralı yolların olduğunu belirtelim.

D300/E96 üzerinden: 363,2 km ve varış 4 saat 16 dakika. Bu güzergahta öncelikle İzmir Uşak yolunu takip edip oradan Eski Manisa yoluna geçmelisiniz. Devamında Çeşme Aydın paralı yolundan Aydın Didim yoluna ve oradan da Didim’e ulaşabilirsiniz.

D595 üzerinden: 378,0 km ve varış 4 saat 46 dakika. Yine paralı yolların olduğu bu güzergahta da önce Denizli Aydın daha sonra İzmir Aydın yollarını izleyip devamında Didim’e varabilirsiniz.

Uşak’tan Didim’e otobüsle gideceklerin ise kendilerini 5 saatlik bir yolculuğa hazırlamaları gerekiyor.

KAYNAK: UŞAK HABER