Uşak yeni ve eski öğretmen evi nerede, nasıl gidilir? Uşak öğretmen evi adresi ve iletişim bilgileri

Uşak yeni ve eski öğretmen evi nerede, nasıl gidilir? Uşak öğretmen evi adresi ve iletişim bilgileri
GİRİŞ

Uşaklıların Uşak Öğretmen Evi’ne gitmek için pek çok toplu taşıma alternatifi bulunuyor. Uşak Öğretmen Evi’nden tam 11 farklı otobüs geçiyor.

Uşak yeni ve eski öğretmen evi nerede, nasıl gidilir? Uşak öğretmen evi adresi ve iletişim bilgileri - Uşak Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olarak faaliyet göstermeyi sürdürüyor. Başta öğretmenler olmak üzere bünyesinde bulundurduğu birçok olanak ile Uşaklılara pek çok hizmeti aynı anda sunan Uşak Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu’na ulaşmak ise, son derece kolay oluyor. Şubat ayında yapılan son güzergah değişikliğiyle birlikte Uşak Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu’ndan artık 11 otobüs geçiyor.

Uşak Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu’na gitmek isteyenlerin 11 farklı otobüsü kullanmak gibi çok sayıda alternatifi bulunuyor. Temelde öğretmenlerin sosyal gereksinimlerini karşılamak için faaliyete geçmiş olan Uşak Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu, aynı zamanda barınma gibi çeşitli alanlarda da hizmet vermeye devam ediyor. Peki Uşak Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu nerede, nasıl gidilir? Yeni ve eski öğretmenevine nasıl gidilir? İşte Uşak Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu adresi ve iletişim bilgileri…

UŞAK ÖĞRETMENEVİ VE AKŞAM SANAT OKULU’NA NASIL GİDİLİR?

Uşak’ın merkezine yakın konumlanmış hizmet noktalarından biri olan Uşak Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu’na birçok otobüs ile kolay bir şekilde ulaşmak mümkün oluyor. Fiziki olarak Uşak Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu’na gitmek isteyenlerin; 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 18/H, 20/H, 24 ve 25 numaralı otobüslerden herhangi birini kullanması yetiyor. Telefon ya da postayla ulaşmak isteyenler için ise Uşak Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu’nun telefonu ve açık adresi de mevcut.

UŞAK ÖĞRETMENEVİ VE AKŞAM SANAT OKULU NEREDE?

Uşak Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu’na telefon ile ulaşmak isteyenlerin ‘02762270801’ numaralı hattı kullanması gerekiyorken; faksla ulaşmak isteyenlerin ise ‘02762271369’ numaralı hattı kullanması öneriliyor. Posta ile bir gönderi yapmak isteyenler için ise, Uşak Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu; Kurtuluş Mahallesi, Doğan Özkahraman Caddesi, No: 13 adresinde yer alıyor.

KAYNAK: UŞAK HABER