Uşaklı aileler bu 2 tarihi not alın! Çocuğunuz için bu söyleşiye mutlaka katılın…

Uşaklı aileler bu 2 tarihi not alın! Çocuğunuz için bu söyleşiye mutlaka katılın…
GİRİŞ

Uşak Belediyesi şehirde kültür ve sanat etkinlikleri yapmayı sürdürüyor. Kış aylarında yapılan etkinlikler ile vatandaşlar hem stres atıyor hem de bilgileniyor.

Uşak’ta etkinlik rüzgarı esecek. İki farklı etkinlik, ilgi çekici konuları ile sizleri bekliyor. Özellikle aileler için çok önemli bir söyleşi 22 Kasım’da Atatürk Kültür Merkezin’den olacak. Şimdi bu iki etkinliğin içeriklerine göz atalım.

Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, iki önemli etkinlik daha düzenliyor. İlki, geri dönüşüm ile doğa ve hayat arasındaki ilişkiyi sanatsal bir bakış açısıyla ele alan “0” Zero Point Geri Dönüşüm Söyleşi & Sergisi. İkincisi ise, dijital çağın getirdiği zorluklar ve fırsatlar karşısında ebeveyn olmanın inceliklerini anlatan “Dijital Çağda Ebeveyn Olma” konulu söyleşi. İşte etkinliklerin yapılacağı yerler ve zaman bilgileri.

geri-donusum.jpg

"0" ZERO POİNT GERİ DÖNÜŞÜM SÖYLEŞİ & SERGİSİ

“0” Zero Point Geri Dönüşüm Söyleşi & Sergisi, sanatçı Deniz Sağdıç’ın eserlerinden oluşuyor. Sağdıç, geri dönüşüm malzemelerini kullanarak yarattığı sanat eserleriyle, doğamıza ve hayatımıza ne katabileceğimizi gösteriyor. Sergi, 20 Kasım 2023 Saat 18:00’da Eski Belediye Binasında açılacak ve 30 Kasım’a kadar ziyaret edilebilecek. Serginin açılışında, sanatçı Deniz Sağdıç ile geri dönüşüm sanatı üzerine bir söyleşi de gerçekleştirilecek. Uşak Kültür ve Sanat Müdürlüğünden yapılan açıklamada “Ücretsiz olan etkinliğe tüm halkımız davetlidir.” denildi. Ayrıca sergi 30 Kasım’a kadar açık olacak.

ebveyn-olmak.jpg

"DİJİTAL ÇAĞDA EBEVEYN OLMA" KONULU SÖYLEŞİ

“Dijital Çağda Ebeveyn Olma” konulu söyleşi ise, Türk araştırmacı yazar ve bilişimci Orhan Toker tarafından verilecek. Toker, dijital dünyanın çocuklarımız üzerindeki etkilerini, onları nasıl koruyabileceğimizi, onlara nasıl rehberlik edebileceğimizi anlatacak. Söyleşi, 22 Kasım 2023 Saat 19:30’da Atatürk Kültür Merkezinde yapılacak. Söyleşinin ardından, Orhan Toker kitaplarını imzalayacak. Söyleşinin ücretsiz biletleri Atatürk Kültür Merkezi Bilet Satış noktasından dağıtılacak. Bilgi ve ücretsiz bilet için 0276 227 51 63 nolu telefonu arayabilirsiniz.

Uşak’ta havaların soğuması ile kapalı mekanlarda etkinlik arayanlara bu iki mükemmel etkinlik ilaç gibi gelecek.

KAYNAK: UŞAK HABER