Uşaklı astroloji tutkunları haber size: Güneş tutulması burçları etkileyecek!

Uşaklı astroloji tutkunları haber size: Güneş tutulması burçları etkileyecek!
GİRİŞ

14 Ekim 2023 Cumartesi günü gerçekleşecek olan Güneş Tutulması’nın burçlara yaratacağı etkiye ilişkin Dr. Astrolog Şenay Devi’den önemli mesajlar geldi.

Uşaklı astroloji tutkunları haber size: Güneş tutulması burçları etkileyecek! - Gökyüzünde gerçekleşen olaylardan etkilenen burçları bu kez 14 Ekim 2023 Cumartesi günü gerçekleşecek olan Güneş Tutulması bekliyor. 2023 yılının ikinci Güneş Tutulması olacak olan bu tutulma, halkalı olarak gerçekleşecek. Yaklaşık 5 dakika kadar sürecek olan bu tutulmanın etkileri ise, öyle 5 dakikada geçmeyecek. Dr. Astrolog Şenay Devi, Uşaklı astroloji tutkunları için Güneş Tutulması’nın burçlara olan etkisini paylaştı.

Güneş Tutulması bu kez Terazi burcunda gerçekleşeceği için Terazi başta olmak üzere birkaç burcu etkileyecek. Dr. Astrolog Şenay Devi’ye göre, Güneş Tutulması’ndan nasibini Terazilerden sonra en çok Koç, Yengeç ve Oğlak burçları alacak. Peki Güneş Tutulması burçları nasıl etkileyecek, hangi burcu ne bekliyor? İşte Güneş Tutulması’nın burçlara etkisi…

KOÇ BURCU

Dr. Astrolog Şenay Devi’ye göre; Koç burcu olan kişiler bu tutulma ile birlikte daha hızlı karar verme sürecine girebilir. Kafa karışıklığının artacağı bu dönemde bir ileri bir geri adım atmak da Koçlar için son drece mümkün görünüyor. Detaycı olmayan Koçların yanılabileceği bu dönemden huzurlu bir döneme geçiş için ise, Dr. Astrolog Şenay Devi, mantığı ön planda tutmayı öneriyor.

BOĞA BURCU

Dr. Astrolog Şenay Devi’ye göre; bu tutulma Boğalar için ruh hali değişimleri getirebilir. Bir gün önce bambaşka bir ruh halindeyken, bir gün sonra bambaşka bir ruh halinde olabilecek olan Boğa burçları için bu dönem sakin kalmak her zamankinden daha önemli. Ayrıca iş yaşamında iyi niyetli işleri yürütmek Boğaların bu dönemki anahtar yol haritası olmalı.

İKİZLER BURCU

Dr. Astrolog Şenay Devi’ye göre; İkizler için pek de olumsuz olmayacak. Tam aksine finansal olarak başarılı bir döneme giriş yapması son derece mümkün olan İkizler, bu dönemde sadece kişisel ilişkileri ve yaşamına ilişkin ufak tefek problemler ile karşılaşabilir. Sağlığına önem vermesi gereken İkizlerin bu dönemi ruhen de sağlıklı atlatması için partnerini didiklemeyi ve partnerinden bir şeyler gizlemeyi bırakması şart görünüyor.

YENGEÇ BURCU

Dr. Astrolog Şenay Devi’ye göre; bu dönemde başkalarının desteğine iyice ihtiyaç duymaya başlayacak olan Yengeçler için aynı zamanda inisiyatif alma dönemi de gelip çatacak. Kendi kararlarını kendisinin vermesi gerektiği Yengeçler daha bağımsız bir yolda ilerlemeyi tercih edebilir. Ayrıca Yengeçlerin vücudundaki değişimleri de yakından izlemesi gerekiyor.

ASLAN BURCU

Dr. Astrolog Şenay Devi’ye göre; Aslanlar bu dönemde ödün vermemektense vermeyi tercih edebilir. Özellikle çevresindeki insanlara daha fazla değer vermeye başlayacak olan Aslanlar, bu insanlar için bazı rahatsızlıklarını göz ardı etmeye başlayacak. Ancak aşırı düşünme sarmalına girerlerse ruh hallerinde belirli değişimler yaşaması son derece ihtimal dahilinde olan Aslanlar, bununla birlikte sağlık ve refah sorunları da yaşayabilir. Bu nedenle aşırı düşünmemek gerekiyor!

BAŞAK BURCU

Dr. Astrolog Şenay Devi’ye göre; bu tutulma ile birlikte çalışma alanında aksaklık yaşayabilecek olan Başaklar, bundan kaynaklı olarak mali durumlarında olumsuz etkiler görebilir. Üstelik bu etkiler aile ve partnerle olan ilişkilere de yansıyacak gibi görünüyor. Başka bir değişle bu dönemde öfkelenecek olan Başakları mantıklarını devre dışı bırakıp, sakin kalamazlarsa bola tartışma bekliyor.

TERAZİ BURCU

Dr. Astrolog Şenay Devi’ye göre; Terazi burcu kişilerinin bu tutulmadan alacağı en büyük etki artan yalnızlık hissini azaltacak olumlu haberler ve gelişmeler yaşayacak olması. Özellikle finansal anlamda son derece motive olacakları bir döneme girecek olan Teraziler, iş hayatında yükseliş gibi çeşitli fırsatlar yakalayacak. Üstelik Teraziler, bu dönem parlamak istediği kadar parlayabilir!

AKREP BURCU

Dr. Astrolog Şenay Devi’ye göre; bu tutulmadan olumlu bir başka etki alacak olan burç Akrep. Hem profesyonel hem de kişisel olarak karar verme yetileri güçlenecek olan Akrepler için içgüdü her zamanki gibi destekleyici bir konum üstlenebilir. Ayrıca finansal açıdan daha rahat bir döneme girecek olan Akreplerin maddi sorunları geride kalabileceği gibi aile ilişkileri de sıkı bağlar ile örülebilir.

YAY BURCU

Dr. Astrolog Şenay Devi’ye göre; tutulma Yaylara maddi bolluk getirse de dikkatli olunmadığında özellikle iş yaşamında ve sorumluluk alanlarında sorunlar yaratabilecek olan aşırı bir özgüven de getirecek. Bu nedenle Yayları özgüveni abartmama konusunda uyaran Dr. Astrolog Şenay Devi, sorumluluklarının takibinin önemli olduğunu düşünüyor.

OĞLAK BURCU

Dr. Astrolog Şenay Devi’ye göre; tutulma Oğlakları epey sarsacak. Ancak bu sarsıntının başlangıcı biraz yıkıcı olsa da bu yıkım, yeni şeylerin inşası için olacağından sonu pek kötü bitmeyebilir. Hayatının tüm alanlarına ilişkin bolca düşünme dönemine girecek olan Oğlaklar için profesyonel alanında yeni fırsatlar da söz konusu olabilir.

KOVA BURCU

Dr. Astrolog Şenay Devi’ye göre; bu tutulmada aklı başında kalabilecek olan Kovalar, her zamankinden daha sabırlı ve daha sakin bir şekilde ilerleyecek. Bu da Kovalar için profesyonel alanda başarıyı getirebilir. Güzel fırsatların olacağı bu dönemde Kovaların asıl sorun yaşayacağı alan ise, ilişkileri olacak. Bu nedenli ikili ilişkilere özellikle bu birkaç gün dikkat!

BALIK BURCU

Dr. Astrolog Şenay Devi’ye göre; bu tutulma Balıklara kaybettiği bir şeyi bulma ya da yerine başka bir şey koyma veyahut hatalı olan şeyleri onarmak için son derece harika fırsatlar yaratacak. Partneriyle daha sakin konuşma ortamı bulabilecek olan Balıklar için bu dönemde krizler oluşmasın isteniyorsa anahtar kelime: çaba!

KAYNAK: UŞAK HABER