Uşaklılar 21 Kasım’a kendinizi ayarlayın! Bu konser ve çekiliş kaçmaz…

Uşaklılar 21 Kasım’a kendinizi ayarlayın! Bu konser ve çekiliş kaçmaz…
GİRİŞ

Uşak’ta havalar soğumuş olsa da etkinlikler hız kesmeden devam ediyor. Cumhuriyetin 100. Yılında çok güzel bir konser sizi bekliyor. Bir de çekiliş haberimiz var.

Uşak Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleriyle vatandaşlara keyifli vakit geçirme imkanı sunuyor. Belediyenin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikler arasında Atatürk’ü anma konseri de var.

Bunun yanında ve imzalı kitap çekilişi Uşak Kültür Sanat tarafından yapılan ve dikkat çeken bir diğer etkinlik. Bu iki etkinlikle alakalı tüm detaylar ve koşullar haberimizde.

usaklilar-21-kasima-kendinizi-ayarlayin-2.jpg

CUMHURİYET’İN 100. YILINDA ATATÜRK’Ü ANMA KONSERİ

Uşak Belediyesi’nin bu önemli etkinliğinde Uşak Aydost Türk Halk Müziği Topluluğu güzel Türküler eşliğinde Cumhuriyet coşkusunu yaşatacak. Atatürk’ün sevdiği Türküler de programda yer alacak. “Özlem ve Minnetle Atatürk’ü Anıyoruz” konseri, 21 Kasım 2023 Saat 20:30’da Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.

Konserde, Atatürk’ün sevdiği türküler ve marşlar seslendirilecek. Konser biletleri Atatürk Kültür Merkezi Bilet Satış Noktasında satışa sunuldu. Bilet ücretleri tam 40 TL, öğrenci 30 TL olarak belirlendi.

usaklilar-21-kasima-kendinizi-ayarlayin-1.jpg

İMZALI KİTAP ÇEKİLİŞİ

Uşak Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleriyle hem sanatçılara hem de vatandaşlara destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Uşak Belediyesi, kültür ve sanat etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Dijital Baba Orhan Toker’in imzalı kitaplarını kazanmak isteyenler için bir çekiliş düzenliyor. Çekilişe katılmak için yapılması gerekenler şu şekilde:

usakkultursanat YouTube kanalına abone olmalısınız,

Ardından Youtube Sayfamızdaki “Akademi Uşak Eğitim ve Sanat Platformu Cumhuriyetin Sesleri Konseri” videosunu izleyip yorum yapmalı ve beğenmelisiniz,

Aynı yorumlar tek sayılacak.

Çekiliş 21 Kasım 2023 günü saat 14.00’da sona erecek ve sonuçlar usakkultursanat YouTube kanalından duyurulacaktır.

KAYNAK: UŞAK HABER