Uşaklılar aralık ayında kültür ve sanata doyacak

Uşaklılar aralık ayında kültür ve sanata doyacak
GİRİŞ

Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, aralık ayı etkinliklerini duyurdu. Birçok etkinliği takvime alan Müdürlük, kültür ve sanat tutkunu Uşaklılara seslendi.

Birçok faaliyeti Uşaklılar için gerçekleştirmeye devam eden Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, dolu dolu geçen kasım ayının ardından aralık ayının takvimini de yayınladı. Bol kültür ve sanat dolu bir ay planlamış olan Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Uşaklılar için etkinlikleri ilan etti.

Her ay birbirinden farklı kültür ve sanat etkinliklerini Uşaklıların karşısına çıkaran Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, aralık ayı için de etkinlikleri hazırladı. Etkinliklere ilişkin bilgi veren Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, etkinliklerin tarihleriyle birlikte gerçekleşeceği mekanları da açıkladı.

Sergiden dinletiye kadar birçok etkinlik planlaması gerçekleştirmiş olan Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, özellikle 4 – 10 Aralık 2023 tarihleri arasındaki etkinlikleri bildirdi. Peki bu ay Uşak’ta hangi kültür ve sanat etkinlikleri olacak?

UŞAK’TA BU AY KÜLTÜREL FAALİYETLER BİTMİYOR

Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden aralık ayının ilk haftasına ilişkin etkinlik takvimi geldi. Bu kapsamda ilk olarak 4 Aralık 2023 saat 14.30’da Uşaklıların karşısına UTSO Toplantı Salonu’nda ‘Tarih Boyunca Halı Sergisi’ etkinliğiyle çıkacak olan Müdürlük, bu etkinliğe katılan konuşmacılar ve sanatçılar olacağını bildirdi. Etkinliğin devamına ilişkin de bilgi veren Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Uşaklıları saat 17.00’da Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Sanat Galerisi’ne halı sergisi ve kitap lansmanı için davet etti. Müdürlükten diğer etkinliklere ilişkin de açıklama geldi.

Aynı gün yani 4 Aralık 2023 günü saat 14.30’da başka bir etkinlik daha planlayan Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, UTSO Konferans Salonu’nda gerçekleşecek olan Uşak Kent Orkestrası’nın ‘Kent Quartet’ dinletisinin aynı gün akşam saat 17.00’da AKM Sanat Galerisi’nde yapılacağını duyurdu. Müdürlük, 10 Aralık 2023 tarihine kadar olan tüm etkinlikleri de bildirdi.

ARALIK’IN 10’UNA KADAR KÜLTÜR ŞÖLENİ SÜRÜYOR

Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, 5 Aralık 2023 günü saat 20.00’da İzmir Devlet Türk Müziği Korosu Konseri’nin AKM 1 No’lu Salon’da gerçekleşeceğini bildirirken; biletlerin Uşak İl Kültür Turizm Müdürlüğü’nden temin edileceğini hatırlattı. 6 Aralık 2023 günü saat 20.00’da Ankara Devlet Tiyatrosu’nun Binbir Gece Masalları adlı tiyatro oyunu için AKM 1 No’lu salonu işaret eden Müdürlük, biletlerin AKM bilet satış noktasından alınabileceğini açıkladı.

7 – 8 Aralık 2023 saat 20.00’da Git Gel Dolap tiyatro oyununun yine AKM 1 No’lu salonda olacağını bildiren Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, 8 Aralık 2023 saat 14.00’da Halk Eğitim Müdürlüğü öğretmen ve öğrencileri resim sergisi için Uşaklıları Yöresel Ürünler Pazarı’na (Eski Belediye Binası) davet etti. 9 Aralık 2023 günü saat 20.00’da AKM 1 No’lu Salon’da Uşak İl Kültür Turizm Müdürlüğü Kısa Film Yarışması Galası’nın ücretsiz olacağını duyuran Müdürlük, 10 Aralık 2023 saat 20.00’da yine AKM’de gerçekleşecek olan Uşak Neva Musiki Derneği’nin Zeki Müren’i Anma Gecesi Konseri’ni duyurmuş oldu.

KAYNAK: UŞAK HABER