Uşaklılar bu oyun kaçmaz! Gözyaşı Sarayı Kösem’e ücretsiz gidebilmek için…

Uşaklılar bu oyun kaçmaz! Gözyaşı Sarayı Kösem’e ücretsiz gidebilmek için…
GİRİŞ

Osmanlı tarihinin en önemli dönüm noktalarından birini anlatan “Gözyaşı Sarayı Kösem” adlı tiyatro oyunu, Uşaklı sanatseverlerle buluşuyor.

Uşak’ta tiyatro severler için mükemmel bir oyun sergilenecek. Gözyaşı Sarayı Kösem Osmanlı tarihindeki kritik dönemleri anlatacak. Bu oyuna çekilişe katılarak ücretsiz bir şekilde gidebilirsiniz. Gözyaşı Sarayı Kösem oyunun konusu ve çekiliş ile alakalı tüm bilgiler haberimizin devamında

Çiğdem Tunç Tiyatrosu tarafından sahnelenen oyun, 25 Kasım 2023 tarihinde Atatürk Kültür Merkezinde izleyici karşısına çıkacak. Oyunun biletleri, www.biletinial.com ve Atatürk Kültür Merkezi Bilet Satış Noktasından temin edilebilir. Bilet fiyatları tam 40 TL, öğrenci 30 TL olarak belirlendi.

gozyasi-sarayi-kosem-tiyatro-oyunu.jpg

OYUNUN KONUSU

Oyun, Osmanlı İmparatorluğunun en ihtişamlı döneminden; en çalkantılı, en karışık ve en kanlı dönemine geçişin hikâyesini anlatıyor. Kadınlar Saltanatının ve Devleti Ali Osman’ın en güçlü kadını Kösem Sultan ile, tarihin en merhametli, en adaletli Padişahlarından Sultan Ahmet’in aşkını, mücadelesini ve sonunu konu alıyor. Bir destan, bir sevda, bir kahramanlık öyküsü olan oyun, izleyicileri hem duygulandıracak hem de tarihe tanıklık ettirecek.

gozyasi-sarayi-kosem-cekilis.jpg

ÇEKİLİŞ FIRSATI

Çiğdem Tunç Tiyatrosu, “Gözyaşı Sarayı Kösem” oyununa 2 kişilik bilet kazanmak isteyenler için bir çekiliş düzenliyor. Çekilişe katılmak için yapılması gerekenler şu şekilde sıralandı:

Öncelikle usakkultursanat YouTube kanalına abone olun. Ardından YouTube Sayfasındaki “Uşak Kent Orkestrası Matine Fuaye-Klasik Esintiler” videosunu beğenin ve videoya yorum yapın. Aynı yorumların tek sayılacağını unutmayın ve bu yüzden birden fazla yorum yapmayın. Çekiliş 24 Kasım 2023 günü saat 14.00’da sona erecek ve sonuçlar aynı sayfadan duyurulacaktır.

Şanslı talihliler, oyunu ücretsiz olarak izleme fırsatı yakalayacaklar. Bu eşsiz tiyatro deneyimini kaçırmak istemeyenler, çekilişe katılmayı unutmasınlar.

KAYNAK: UŞAK HABER