Uşaklılar hafta sonu planı yapmadan mutlaka okuyun: Konser, tiyatro, parti…

Uşaklılar hafta sonu planı yapmadan mutlaka okuyun: Konser, tiyatro, parti…
GİRİŞ

Uşak’ta hafta sonu yapılabilecek etkinlikler arasına birçok seçenek eklendi. Bir yandan konserler devam ederken; Uşak Belediyesi’nden çocuğu olan aileler için açıklama geldi.

Kış aylarının gelmesiyle birlikte şehirlerde yapılabilecek olan açık hava aktiviteleri de askıya alınmaya başladı. Daha çok kapalı mekan aktiviteleri öne çıkarken; kış aylarını evde geçirmek istemeyenler için şehrimizde yapılacak olan etkinliklerin bir listesi ortaya çıktı. Yaz aylarından bu yana bir çok ünlü ismi ağırlamış olan kentimizde konserler devam ederken; çocuklara özel bir tiyatro gösterisi sunacak olan Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü ise, yeni bir etkinlik duyurdu.

Her yaştan Uşaklıya hitap edecek olan etkinliklerin takvimleri belli oldu. Kış aylarında da sosyal hayatın bir parçası olmak isteyen Uşaklılar için harekete geçen konser organizasyoncularının yanı sıra yaklaşan ara tatilde minikleri eğlendirmek için harekete geçen Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü, yeni bir oyunun müjdesini verdi. Takvimi belli olan oyunun içeriğine ilişkin de Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü’nden açıklama geldi.

UŞAK’TA KIŞIN DA KONSERLER SÜRÜYOR

Konserlerin devam ettiği Uşak Hayal Kahvesi’nin kasım ayı konser takvimi netleşti. Bu takvim kapsamında 16 Kasım 2023 Perşembe günü ‘Ayna’ grubunu ağırlayacak olan Uşak Hayal Kahvesi, biletleri satışa çıkardı. Bu ay Uşaklılara bir parti de sunacak olan Uşak Hayal Kahvesi, 17 Kasım 2023 Cuma günü ‘DJ Ali Taş ile 90’lar Pop Gecesi’ etkinliği için de bilet satışlarına başladı. Ayrıca 24 Kasım 2023 Cuma günü Zakkum ile Uşaklıları buluşturacak olan Hayal Kahvesi, 25 Kasım 2023 Cumartesi günü ise rap müziğin dev ismi Sagopa Kajmer’i sahneye çıkaracak.

ARA TATİLDE ÇOCUK TİYATROSU VAR

Yaklaşan ara tatil öncesinde bir hamle de Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü’nden geldi. Bugün yeni bir oyunun duyurusunu gerçekleştiren Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü, sosyal medyadan yapmış olduğu paylaşımda; “Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü çocuklarımızı ara tatilde de yalnız bırakmıyor...” ifadesini kullandı. Çocuklar ve çocuklu aileler için ‘Çikolata Dükkanı’ adlı oyunu sergileyecek olan Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü, oyuna dair; “Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncularının sahnelediği ‘Çikolata Dükkanı’ 14-15-16-17-18-19 Kasım 2023 tarihlerinde Atatürk Kültür Merkezinde sizlerle... Biletler 10 TL olup Atatürk Kültür Merkezi Bilet Satış noktasından temin edebilirsiniz” bilgisini verdi.

KAYNAK: UŞAK HABER