Uşaklılar hafta sonuna plan yapmayın: Cinetime Özdilek’te 10 film vizyonda!

Uşaklılar hafta sonuna plan yapmayın: Cinetime Özdilek’te 10 film vizyonda!
GİRİŞ

Her yaş grubuna hitap eden filmleri bu hafta sonu Uşaklılar ile buluşturmaya hazırlanan Cinetime Özdilek, hafta sonu hangi filmlerin vizyonda olacağını açıkladı.

Uşaklılar hafta sonuna plan yapmayın: Cinetime Özdilek’te 10 film vizyonda! - Sinemaseverlerin en çok rağbet ettiği hafta sonu artan gösterimler, Uşak’taki sinema salonlarının da hafta sonlarında daha çok dolup taşmasını sağlamaya başladı. Her cuma yeni filmlerin sinemaseverler ile buluştuğu Cinetime Özdilek’te, Uşaklıları bu hafta sonu bekleyen filmler de bugün itibariyle ortaya çıktı. 10 farklı filmi vizyonda tutan Cinetime Özdilek, her yaş grubuna uygun birbirinden farklı filmler sunuyor.

Komediden animasyona, aksiyondan romantiğe kadar birçok türde film sunmaya başlamış olan Uşak Cinetime Özdilek, hafta sonu gösterimde olacak olan filmlerini de açıkladı. Bu hafta sonu sinemaya gitmek isteyen Uşaklılar için merak uyandıracak birçok yapımın vizyonda olduğu da böylelikle ortaya çıktı. Peki Uşak hafta sonu hangi sinemada hangi film var? İşte vizyondaki filmler…

BU HAFTA SONU İKİ ANİMASYON VİZYONDA

Cinetime Özdilek’in bu hafta sonu vizyonda tutacağı ilk film, animasyon severler için! ‘Mucize Uğur Böceği ile Kara Kedi’ adıyla vizyona girmiş olan animasyon filmi, aynı zamanda aksiyon dolu sahneler ve romantik bir hikaye de sunuyor. Macera ve komedi ile donatılmış olan bir başka aksiyon filmi olan ‘Paw Patrol: Süper Film’ de bu hafta sonu Cinetime Özdilek’te Uşaklılar ile buluşuyor. Biyografi ve tarih sevenlere ‘Zübeyde, Analar ve Oğullar’ filmini sunan Cinetime Özdilek, korku filmi sevenlere ‘Exorcist: İnançlı’; bol aksiyon sevenlere ise ‘Güven Bana’ filmi için gösterim sağlıyor.

ATA DEMİRER’İN BURSA BÜLBÜLÜ SİNEMADA

Bu hafta sonu vizyonda olacak olan ‘Keriz Parası’ isimli film ise dram severlerin çok hoşuna gidecek gibi görünüyor. Hafta sonunun iki günü de gösterimde olan bu film, aynı zamanda biyografik bir hikaye sunuyor. Bir serinin devamı olarak gelen ‘Hep Yek: Düğün’ ile ödüllü festival filmi ‘Kuru Otlar Üstüne’ de bu hafta sonu Cinetime Özdilek’te gösterimi olan filmler arasında yer alıyor. Dünyanın yakından takip ettiği başka bir devam serisi olan ‘Cehennem Melekleri 4’ ile Ata Demirer imzalı ‘Bursa Bülbülü’ de bu hafta sonu Cinetime Özdilek aracılığıyla Uşaklılar ile buluşuyor.

KAYNAK: UŞAK HABER