Uşak’ta 2 mükemmel etkinlik sizi bekliyor! 1 tanesi bu akşam… Kaçırmayın!

Uşak’ta 2 mükemmel etkinlik sizi bekliyor! 1 tanesi bu akşam… Kaçırmayın!
GİRİŞ

Uşak, kültür ve sanat etkinlikleriyle dolu bir haftaya hazırlanıyor. Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu ve genç piyanist Erman Karakaya, sanatseverlere unutulmaz bir deneyim yaşatacak.

Uşak’ta kültür ve sanat etkinlikleri aralıksız bir şekilde devam ediyor. Hem stres atmak hem de güzel anlar yaşamak için bu ekinlikleri kaçırmayın ve yerlerinizi şimdiden ayırtın.

Bu hafta ve önümüzdeki hafta için sizlere iki etkinlik önerimiz olacak. İlki Erman Karakaya eşliğinde piyano dinletisi ama bu etkinlik için acele etmeniz lazım. Çünkü etkinlik bu akşam yapılacak. Diğeri ise bir tiyatro oyunu. İşte bu güzel etkinliklerle alakalı detay bilgiler.

erman-karakaya-konser.jpg

ERMAN KARAKAYA VE ÖĞRENCİLERİNDEN PİYANO DİNLETİSİ

Uşak’ın yetiştirdiği başarılı piyanist Erman Karakaya, öğrencileriyle birlikte bir piyano dinletisi sunacak. Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan etkinlik, 07 Kasım 2023 Salı günü saat 19.30’da başlayacak. Etkinlik ücretsiz olup, herkesin katılımına açık olacak.

Erman Karakaya, klasik ve Türk müziğinin seçkin eserlerini yorumlayarak dinleyicileri büyüleyecek. Ayrıca, genç yetenekler de sahne alarak kendilerini gösterme fırsatı bulacak. Uşak’ın müzikal potansiyelini ortaya koyacak olan bu dinleti, müzikseverler için kaçırılmayacak bir fırsat.

papaz-kacti-tiyatri-oyunu.jpg

PAPAZ KAÇTI OYUNUYLA KAHKAHA TUFANI

Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu, komedi türündeki “Papaz Kaçtı” adlı oyunu sahneleyecek. 17-18 Kasım 2023 tarihlerinde Atatürk Kültür Merkezi’nde izlenebilecek olan oyun, iki perdeden oluşuyor. Biletler 40 TL (tam) ve 30 TL (öğrenci) olarak belirlenmiş olup, Atatürk Kültür Merkezi bilet satış noktası ve biletinial.com sitesinden temin edilebilir. 110 dakikalık 2 perdeden oluşan oyun 13 yaş ve üzeri izleyiciler için uygun.

Oyun, İkinci Dünya Savaşı sırasında İngiltere’de bir rahip evinde geçiyor. Eski iki arkadaşın tesadüfi buluşmasıyla başlayan olaylar zinciri, komik ve maceralı bir hal alıyor. Kaçak bir mahkum, iç çamaşırı ile kalan bir rahip, olayları çözmeye çalışan bir dedektif ve daha fazlası… Oyunun en büyük sürprizi ise, buranın rahibi kimin olduğu… Bu gülmekten sizi kahkaha krizine sokacak oyunu kaçırmamak için biletinizi şimdiden alın.

KAYNAK: UŞAK HABER