Uşak’ta 3 güzel ve ücretsiz etkinlik: Kulaklarınız bayram edecek

Uşak’ta 3 güzel ve ücretsiz etkinlik: Kulaklarınız bayram edecek
GİRİŞ

Uşak’ta kültür ve sanat etkinlikleri aralıksız bir şekilde devam ediyor. Bu kapsamda önümüzdeki günlerde yapılacak olan 3 etkinliği sizler için derledik.

Uşak Kültür ve Sanat Müdürlüğü, Uşak Belediyesi ve Uşak Orkestrası iş birliği ile mükemmel resitaller sizi bekliyor. Atatürk Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak düzenlenecek kültür ve sanat etkinlikleri ile vatandaşlar keyifli anlar yaşayacak.

Uşak’ta kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında 13-17 Kasım 2023 tarihleri arasında Matine Fuaye’de üç farklı etkinlik sunacak. İşte etkinliklerin yapılacağı yer, saat ve diğer detaylar.

3.jpg

BAM TELİ BAĞLAMA DİNLETİSİ

13 Kasım 2023 Pazartesi günü saat 12.30’da gerçekleştirilecek olan Bam Teli etkinliğinde, bağlama sanatçısı Halil Kıyar, Türk halk müziğinin seçkin eserlerini seslendirecek. 25 dakika sürecek olan etkinlik, bağlama severler için kaçırılmayacak bir fırsat olacak.

Etkinlik Atatürk Kültür Merkezinde ve ücretsiz bir şekilde yapılacak. Bağlama dinletisine tüm vatandaşların davetli olduğu ifade edildi.

2.jpg

PERKÜSYON LAB RİTİM ŞÖLENİ

15 Kasım 2023 Çarşamba günü saat 12.30’da sahne alacak olan Perküsyon LAB, ritim tutkunlarını coşturacak. Perküsyon sanatçıları Cemal Sav ve Halil Özkan, farklı perküsyon aletleriyle birlikte muhteşem bir gösteri sunacak. 25 dakika sürecek olan etkinlik, ritmin enerjisini hissetmek isteyenleri bekliyor.

Bu etkinlik de yine Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek ve ücretsiz olacak. Etkinlik ücretsiz olduğu için etkinlikte herhangi bir oturma düzeni olmayacağı ifade edildi.

1.jpg

BİRSEN TEZER TRİBUTE ŞARKI DİNLETİSİ

17 Kasım 2023 Cuma günü saat 12.30’da düzenlenecek olan Birsen Tezer Tribute etkinliğinde, solist Gamze Kuçak’a viyolonselde Gökberk Gönültaş, perküsyonda Cemal Sav ve akustik gitarda Hasan Danacı eşlik edecek. Ekip şarkılarla katılımcıları eğlendirecek ve güzel anlar yaşatacak.

Uşak Kültür ve Sanat Müdürlüğü, Uşak Belediyesi ve Uşak Orkestrası iş birliği ile yapılan Matine Fuaye etkinlikleri, Atatürk Kültür Merkezi’nin fuaye alanında gerçekleştirilecek. Etkinlikler biletsiz olduğundan dolayı herhangi bir oturma düzeni mevcut değildir. Fuaye alanda istediğiniz herhangi bir yerinden izleyebilirsiniz. Hayata kısa bir müzik molası için Matine Fuaye’ye davetlisiniz.

KAYNAK: UŞAK HABER