Uşak’ta bu hafta sonu sinemalarda hangi filmler var? Uşak 25-26 Kasım vizyondaki filmler

Uşak’ta bu hafta sonu sinemalarda hangi filmler var? Uşak 25-26 Kasım vizyondaki filmler
GİRİŞ

Meteoroloji tarafından Uşak’ta hafta sonunun yağışlı geçeceği ifade edildi. Biz de sizin için hafta sonu izlenebilecek filmleri derledik.

Uşak’ta hafta sonu sinemaseverler için birçok seçenek var. Yerli ve yabancı filmlerin gösterimde olduğu Uşak sinemalarında, her zevke ve yaşa uygun film bulmak mümkün. İşte Uşak’ta hafta sonu vizyonda olan filmlerden bazıları:

ATATÜRK 1881 - 1919 (1. FİLM)

Mustafa Kemal Atatürk'ün cesareti, liderliği ve destansı dönüşümüyle dolu bir yolculuk. Aras Bulut İynemli'nin Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandırdığı film, onun ulusal hareketin lideri olarak öne çıkışını anlatıyor.

AÇLIK OYUNLARI: KUŞLARIN VE YILANLARIN ŞARKISI

Panem'i fethetmeden yıllar önce, on sekiz yaşındaki Coriolanus Snow'un hikayesi Açlık Oyunları film serisinin son bölümünde anlatılıyor. Atılgan ve çekici bir genç olan Coriolanus Snow, Capitol'ün gözünden düşmüş, ölmekte olan bir soyun son umudunu temsil ediyor.

MEKSİKA AÇMAZI

Başrollerini Mesut Süre, Fazlı Polat ve Anlatanadam'ın paylaştığı, podcast olarak başlayan komedi dizisi Meksika İkilemi'nin sinema versiyonu olan film, bir iş teklifi aldıktan sonra çeşitli sebeplerle Kapadokya'ya giden bir grup insanın hikâyesini anlatıyor.

ASLAN HÜRKUŞ 3 ANKA ADASI

Aslan ve Hürkuş bir gün Anka Adası'nı ziyaret etmeye karar verirler. Anka Kuşu Adası olarak bilinen efsanevi adanın Anka Kuşu'na ev sahipliği yaptığı düşünülmektedir. Aslan, arkadaşlarıyla birlikte Anka Kuşu'nu bulmak için yola çıkar. Aslan ve arkadaşları yolculukları sırasında birçok tehlikeyle karşılaşırlar.

ÇOK AŞK

Coşkun ile kardeşi İrfan, korsan film satıp hayatlarını sürdürmeye devam etmektedirler. Coşkun’un amacı film çekip tanınmış bir komedyen olmaktır. Coşkun bir zaman korsan film taşır iken gerçek aşkı Ayla’yla tanışır. Beklenmedik bir şekilde kendini bir maceranın içinde bulan Coşkun, film aşkının peşinden koşarken bir yandan da Ayla'nın kalbini kazanmaya çalışmaktadır.

KAYNAK: UŞAK HABER