Uşak’ta hafta sonu eğlencesine hazır olun! Mükemmel filmler sizi bekliyor…

Uşak’ta hafta sonu eğlencesine hazır olun! Mükemmel filmler sizi bekliyor…
GİRİŞ

Sıcaklıkların hafta sonu -6 derecelere düşeceği Uşak’ta evde durmak istemeyenler için vizyondaki filmleri derledik. İşte herkesin tarzına uygun filmler.

Uşak’ta bu hafta sonu ne yapayım diye düşünenlerdenseniz bu filmler hafta sonu için harika seçenekler olabilir. İşte filmlerin kısa bir özeti:

KOMEDİ

Kolpaçino 4 4’lük: Serinin dördüncü filmi, Özgür ve Sabri’nin arasındaki çekişmeyi sonlandırmak için bir mekanda buluşmalarını konu alıyor.

Yaşam Koçu: Cafer’in yaşam koçlarını sallamayan tavrına rağmen bir yanlış anlama ile yaşam koçu olması ve takip eden komik olaylar filmde işleniyor.

Mutluyuz: Film, boşanmak üzere olan bir çiftin hayatını gözler önüne seriyor. İbrahim Büyükak ve Yasemin Sakallıoğlu’nun başrollerini paylaştığı film, boşanma sürecinde yaşanan komik ve dramatik olayları ekrana taşıyor.

ROMANTİK, AKSİYON VE BİYOGRAFİ

3391 Kilometre: Bu film, sosyal medya üzerinden tanışan ve birbirlerine aşık olan iki gencin yaşadıklarını anlatıyor. İki genç, aralarındaki uzaklığa rağmen sevgilerini korumaya çalışıyor.

Atatürk 1881 - 1919 (2. Film): Bu film, Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatını anlatıyor. Mehmet Ada Öztekin’in yönettiği filmde, Atatürk’ü Aras Bulut İynemli canlandırıyor. Filmde, Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ı Songül Öden, babası Ali Rıza Efendi’yi ise Mehmet Günsür oynuyor.

Arıcı: Ölüm Kovanı: Bu film, eski bir ajan olan Adam Clay’in intikam hikayesini anlatıyor. Clay, sevdiği insanların dolandırıldığını öğrenince harekete geçiyor.

ÇOCUKLAR İÇİN SEÇENEKLER

Tay 2: Ebabil Takımı: Bu filmde, ulak atı olmak isteyen Tay’ın maceralarını izliyoruz. Tay, annesi Şiraz’ın yolunu takip ederek Kudüs’ten Mekke’ye uzun bir yolculuğa çıkıyor.

Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör: Rafadan Tayfa’nın dördüncü filmi, Hayri’nin icat ettiği dev robot Hayrimatör’ün hikayesini anlatıyor.

KAYNAK: UŞAK HABER