Uşak'ta hafta sonu ne yapılır? 20-21 Ocak'ta Uşak'ta vizyonda hangi filmler var?

Uşak'ta hafta sonu ne yapılır? 20-21 Ocak'ta Uşak'ta vizyonda hangi filmler var?
GİRİŞ

Bu hafta sonu Uşak’ta ne yapabileceğinizi merak ediyorsanız, sizin için birkaç film önerimiz var. Yağmurlu bir hafta sonunda eğlenceli filmler sizi bekliyor.

Uşak’ta hafta sonu sinemaya gitmek isteyenler için de birçok alternatif var. Uşak Cinetime Özdilek’te vizyonda olan filmler arasında animasyon, komedi, dram, tarih, bilim kurgu gibi farklı türlerden seçim yapabilirsiniz. İşte vizyondaki filmlerden bazıları:

RAFADAN TAYFA 4: HAYRİMATÖR4

Uzaylı kahraman Zobi’nin yardımıyla dev robot Hayrimatör’ü çalıştıran Hayri, kötü niyetli Ajan ve adamlarının hedefi haline gelir. Rafadan Tayfa ekibi, Hayri ve Hayrimatör’ü kurtarmak için maceraya atılır.

KOLPAÇİNO 4 4’LÜK:

Kolpaçino serisinin dördüncü filmi, Özgür ve Sabri’nin arasındaki hesaplaşmayı konu alıyor. Tayfun’un nişan öncesi kumar gecesine katılan Özgür, Vural ve adamlarıyla karşı karşıya gelir.

LOHUSA

Burcu ve Onur, yeni doğan bebekleriyle ilk 40 günlerini anlatan komik bir film. Taze ebeveynler, lohusalık döneminde başlarına gelen olaylarla baş etmeye çalışır.

AFACANLAR KAMPTA

Emirhan, dedesinin işlettiği çocuk kampında çalışmaya gider. Burada yeni arkadaşlar edinen Emirhan, hayatında bir değişiklik yaşar.

KARDEŞ TAKIMI

Dört kardeş, anne babalarının gizli ajan olduğunu öğrenir. Anne babaları kaçırılınca, onları kurtarmak için TeknoStar’ın peşine düşerler.

3391 KİLOMETRE

Sosyal medyada tanışan iki genç, birbirlerine aşık olur. Aralarındaki mesafeye rağmen, sevgilerini sürdürmeye çalışır.

ÖRDEKLERİN GÖÇÜ

Mack ve Page, iki ördek ebeveynidir. Mack, gölette kalmak isterken, Page, dünyayı görmek ister. Çocukları Dax ve Gwen de macera arar.

MUTLUYUZ

Ferhat ve Aslı, arkadaş olarak evlenir. Ancak evliliklerinin üçüncü yılında, sorunlar yaşamaya başlar. Tatil yapmaya karar verirler.

ATATÜRK 1881 - 1919 (2. FİLM)

Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatını anlatan film, Kurtuluş Savaşı’na giden yolu gösteriyor. Aras Bulut İynemli, Atatürk’ü canlandırıyor.