Uşak’ta hafta sonu ne yapılır? İşte birbirinden güzel etkinlik önerileri

Uşak’ta hafta sonu ne yapılır? İşte birbirinden güzel etkinlik önerileri
GİRİŞ

Uşak’ta hafta sonu için plan yapmak isteyenler için birçok seçenek var. Kültür, sanat, eğlence ve çocuk etkinlikleri arasından dilediğinizi seçebilirsiniz.

Havaların soğuması ile şehirlerdeki etkinlikler kapalı alanlara doğru kaymaya başladı. Özellikle hafta sonunun yağışlı geçeceği uyarılarından sonra Uşaklı vatandaşlar hafta sonu ne yapabilirim sorusuna yanıt aramaya başladı.

Biz de sizin için hafta sonu Uşak’ta yapılacak etkinliklerden bir derleme yaptık. İşte Uşak’ta hafta sonu yapılacak etkinliklerden bazıları:

KOMEDİ TUTKUNLARI İÇİN PAPAZ KAÇTI

Uşak Atatürk Kültür Merkezi 1 Nolu Salon’da sahnelenecek olan Papaz Kaçtı adlı tiyatro oyunu, komedi severleri kahkahaya boğacak. İkinci Dünya Savaşı sırasında İngiltere’de bir rahip evinde geçen oyun, eski iki arkadaşın tesadüfi buluşmasıyla başlayan maceraları anlatıyor.

Papaz Kaçtı, 18 Kasım 2023 Cumartesi günü saat 20:00’de başlayacak. Oyunun süresi 110 dakika ve iki perdeden oluşuyor. Yaş sınırı 13+ olan oyunun bilet fiyatı ise 25 TL.

RAP MÜZİK HAYRANLARI İÇİN STABİL HAYAL KAHVESİ

Uşak’ın en popüler mekanlarından biri olan Stabil Hayal Kahvesi, rap müzik tutkunlarına unutulmaz bir gece yaşatacak. 19 Kasım 2023 Pazar günü saat 21:00’de başlayacak olan rap müzik etkinliği gece 23.45’e kadar devam edecek.

ÇOCUKLAR İÇİN ÇİKOLATA DÜKKANI

Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü, ara tatilde çocukları unutmadı. Çikolata Dükkanı adlı çocuk oyunu, 14-19 Kasım 2023 tarihleri arasında Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelenecek. Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncularının rol aldığı oyun, çocuklara hem eğlenceli hem de eğitici bir deneyim sunacak. Çikolata Dükkanı, belirtilen günlerde saat 14:00 ve 16:00’da iki seans halinde oynanacak. Oyunun süresi 60 dakika. Oyunun bilet fiyatı ise 10 TL.

KAYNAK: UŞAK HABER