Uşak’ta hafta sonu sinemada neler var? Yeni filmleri kaçırmayın!

Uşak’ta hafta sonu sinemada neler var? Yeni filmleri kaçırmayın!
GİRİŞ

Hafta sonu için plan yapmayanlar için Uşak’ta vizyonda olan filmleri sizler için derledik. İşte eşinizle, dostunuzla ya da çocuğunuzla gidebileceğiniz birbirinden güzel filmler.

Uşak’ta hafta sonu için sinema salonlarında 9 film vizyonda olacak. Yerli ve yabancı filmlerin yer aldığı seçenekler arasında her zevke ve yaşa uygun film bulmak mümkün. İşte Uşak’ta hafta sonu için vizyonda olan filmler ve konuları:

Hafta sonu Uşak’ta sinemaya gitmek isteyenler için 9 film seçeneği sunuluyor. Bunlar arasında en çok dikkat çeken ise dünyaca ünlü korku filmi serisinin son halkası olan Testere 10. Film, ölümcül oyunlarını sürdüren Jigsaw’ın yeni kurbanlarını konu alıyor. İşte hafta sonu için planınıza dahil edebileceğini diğer seçenekler.

GERİLİM DOLU FİLMLER

Oyun Bitti: Air Soft oyunlarına meraklı olan Cenk, Cihan ve arkadaşlarının, Rus bir Air Soft takımından gelen maç davetini kabul ettiklerinde başlarına gelenleri anlatıyor. Cenk, Cihan ve arkadaşları, ekip arkadaşları Tolga’nın aracılığıyla, para ödüllü bir maç teklifi aldıklarını öğrenirler. Ormanlık bir alanda oynanacak olan maça giderler. Ancak oyun başlar başlamaz işler tersine döner. Rus takımının silahları gerçek mermi atıyordur. Cenk, Cihan ve arkadaşları hayatta kalmak için Rus takımından kaçmaya çalışırken, ölüm kalım savaşı verirler.

Dolunay Katilleri: 1920’lerde, Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan Osage kabilesi adlı bir Kızılderili topluluğunun başına gelen esrarengiz cinayetleri konu alıyor. Bu korkunç olaylar, ünlü J. Edgar Hoover yönetimindeki Federal Soruşturma Bürosu’nun (F.B.I.) dikkatini çeker ve geniş çaplı bir araştırma başlatır.

100. YILA ÖZEL FİLMLER

Son Akşam Yemeği: Cumhuriyetin 100. Yılında vizyona giren Son Akşam Yemeği, cumhuriyetin ilan edilmesinden bir gün önce Çankaya Köşkü’nde yaşananları konu ediniyor. 28 Ekim 1923’te Çankaya Köşkü’nde, tarihi bir kararın alınmasına hazırlanılıyordur. Akşam yemeği için mutfakta yoğun bir çalışma vardır. Bu sırada köşkün kıdemli yamağı Ahir’in köyünden bir misafiri gelir. Köşkün üst katında ise yeni bir yönetim biçiminin görüşmeleri yapılıyordur ve ertesi gün cumhuriyet ilan edilecektir. Köşkün mutfağında ise aşçıdan yamağa tüm personel bu tarihi anlara tanıklık edecektir.

Zübeyde, Analar ve Oğullar: Cumhuriyetimizin 100. Yılında vizyona giren Zübeyde, Analar ve Oğullar, Aslıhan Güner Kılıç’ın canlandırdığı Zübeyde Hanım’ın Alican Yücesoy’un canlandırdığı oğlu Mustafa Kemal ile olan bağını ve onun bir direniş lideri olma yolundaki kararlılığını anlatıyor.

KOMEDİ SEVERLER BURAYA

Çok Aşk: Coşkun ve abisi İrfan korsan film ticaretiyle geçinmektedir. Coşkun’un hayali ise ünlü bir komedyen olup kendi filmini çekmektir. Bir gün Coşkun elinde korsan filmlerle Ayla adında bir kızla tanışır. Coşkun hem film senaryoları yazmakta hem de Ayla’ya ilgi duymaktadır. Yazdığı senaryoyla yapımcı Çetin’le görüşür ama umduğunu bulamaz. Tam ümidini yitirmek üzereyken eski arkadaşı Sinan’la karşılaşır. Senaryoyu Sinan’a verir ama işler beklediği gibi gitmez. Coşkun kendisini hem Ayla’nın kalbini kazanmaya çalıştığı hem de sinema tutkusunu gerçekleştirmeye çalıştığı bir maceranın içinde bulur.

Hep Yek: Film 6. bölümü ile devam ediyor. Hep Yek serisinin altıncı bölümünde, İstanbul’dan kaçan Altan ve Gürkan, Orta Anadolu’da fırtına gibi esiyor. Bu sefer, bölgenin en korkulan mafya babasının kızını kaçıran cesur ikiliyi şaşırtıcı bir olay bekliyor.

ÇOCUKLARA ÖZEL İKİ FİLM

İbi: Doğu Ekspresi’nin Gizemi: Listemizde çocuklar için de 2 film var. İbi, ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte Kars’a giden efsanevi Doğu Ekspresi’nde unutulmaz bir maceraya atılır. Yolculuklarının sıradan geçeceğini sanıyorlardı ama trenleri, kötücül bir masal karakteri tarafından ele geçirilir. İçinde bulundukları tehlikeli durumda birlik olup mücadele eden İbi ve yol arkadaşları, kendilerini bekleyen engelleri aşmaya çalışacaklardır.

Mavka: Ormanın Şarkısı Filminin Konusu Mavka, ormanın içindeki evinde huzurlu bir şekilde yaşarken, yetenekli bir müzisyen olan Lukash ile karşılaşır. Lukash’a aşık olan Mavka, hayatının aşkı ile Ormanın Kalbi’ni koruma görevi arasında zor bir seçim yapmak zorunda kalır.

KAYNAK: UŞAK HABER