Uşakta hafta sonu vizyonunda herkesin zevkine uygun bir film var

Uşakta hafta sonu vizyonunda herkesin zevkine uygun bir film var
GİRİŞ

Uşaklı sinemaseverler, bu hafta sonu birbirinden güzel film seçenekleri ile buluşacak. Vizyonda bilim kurgu, dram, gerilim, komedi ve animasyon gibi farklı türlerden filmler yer alıyor.

Uşak’ta bu hafta sonu sinemaseverleri birbirinden ilginç filmler bekliyor. Bilim kurgudan komediye, aksiyondan animasyona geniş bir yelpazede seçenekler sunan sinemalar, her yaştan izleyiciyi ağırlamaya hazır.

BİLİM VE GERİLİMİN BULUŞMASI: ZAVALLILAR

Bilim kurgu ve gerilim türlerinin sıra dışı birleşimi olan “Zavallılar” filmi, ölümün ardından bilim insanı Dr. Godwin Baxter’ın elinde hayata dönen genç Bella’nın hikayesini anlatıyor. Bella’nın beyni, bir bebek beyni ile değiştirilerek, ona ikinci bir şans veriliyor. Bu etkileyici hikaye, Salon 7’de saat 21.15 seansında izleyicilerle buluşacak.

EVLİLİK VE ADALET ÜZERİNE DÜŞÜNDÜREN FİLMLER

Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye kazanan “Bir Düşüşün Anatomisi”, evlilik dinamiklerini ve adaleti sorgulayan bir psikolojik gerilim. Film, Salon 7’de 15.15 seansında gösterilecek. “Adaletin Eli” ise, küçük bir kasabada yaşayan Cash’in huzurlu hayatının, suç dünyasının acımasız patronları tarafından alt üst edilmesini konu alıyor. Cash’in, hem ailesi hem de evini korumak yapacaklarının sınırı yok. Bu heyecan dolu film, aynı salonda 19.15 ve 21.45 seanslarında sinemaseverlerle buluşacak.

FANTASTİK VE ANİMASYON TUTKUNLARI İÇİN

“Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki” ve “Çocuk ve Balıkçıl” gibi fantastik ve animasyon filmleri de bu hafta sonu Uşak’ta gösterimde. “Dune 2”, Paul Atreides’in Arrakis gezegeni için verdiği mücadeleyi ve Fremen halkının liderliğini üstlenişini anlatıyor. Salon 1’de 14.30, 18.00 ve 21.30 seanslarında izlenebilir. Hayao Miyazaki’nin on yıl aradan sonra yaptığı dönüş filmi “Çocuk ve Balıkçıl”, Salon 7’de 12.15 ve 18.15 seanslarında animasyon severlerle buluşacak.

KOMEDİ VE AKSİYON DOLU SEÇENEKLER

Komedi türündeki “Lohusa”, yeni ebeveynlerin ilk 40 gününde yaşadıkları komik olayları anlatıyor. Salon 6’da 13.50, 16.30, 19.10 ve 21.50 seanslarında gösterilecek. Aksiyon dolu “Adaletin Eli”, Cash’in ailesini koruma mücadelesini beyaz perdeye taşıyor. Salon 7’de 19.15 ve 21.45 seanslarında izlenebilir.

Uşak’taki sinemalar, bu hafta sonu her zevke hitap eden filmlerle dolu. İster bilim kurgu, ister komedi, ister aksiyon, herkes için bir şeyler var.

KAYNAK: UŞAK HABER