Uşak’ta Kadınlara Tufting Kursu

Uşak’ta Kadınlara Tufting Kursu
GİRİŞ

Uşak Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi (UKAMER), kadınlara yönelik bir Tufting Kursu düzenliyor.

Uşak Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi, kadınların sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine katkı sağlamak amacıyla çeşitli kurslar, seminerler ve etkinlikler düzenlemektedir. Tufting Kursu, bu kapsamda verilen bir hizmettir. Kursa katılan kadınlar, hem yeni bir beceri öğrenecek hem de keyifli vakit geçirecekler.

TUFTİNG NEDİR?

Tufting, bir tür dokuma sanatıdır. Tufting iğnesi adı verilen bir alet ile kumaş üzerine ip veya yün gibi malzemelerle desen yapılır. Bu desenler halı, yastık, duvar süsü gibi ürünlere dönüştürülebilir. Tufting, hem eğlenceli hem de yaratıcı bir hobidir.

KURSA NASIL KATILABİLİRSİNİZ?

UKAMER kadınlara yönelik kurslarına devam ediyor. Merkezde verilen kurslarla kadınlar hem hobi sahibi oluyor hem de konularında uzmanlaşıp meslek edinebiliyor.

UKAMER’in düzenlemiş olduğu Tufting Kursu’na katılmak isteyen kadınlar, UKAMER Hizmet Binası’na şahsen başvurmalıdır. Kursun kontenjanı 12 kişi ile sınırlıdır. Kurs ücretsizdir ve kursiyerlere gerekli malzemeler sağlanacaktır. Kursun başlama tarihi ve saatleri ilerleyen günlerde duyurulacaktır. Kursa katılmak isteyen kadınlar, 0534 792 12 00 numaralı telefondan daha fazla bilgi alabilirler.

tufting-kursu.jpg