Uşak’ta tiyatro şöleni Aralık’ta da devam edecek

Uşak’ta tiyatro şöleni Aralık’ta da devam edecek
GİRİŞ

Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu, aralık ayında tiyatro severlere unutulmaz bir ay yaşatacak. Bu iki oyunu kaçırmayın…

Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu, aralık ayında iki farklı tiyatro oyunuyla seyirci karşısına çıkıyor. Biletleri satışa çıkan oyunlar hem komedi hem de gerilim sevenleri memnun edecek.

Şimdi aralık ayında hangi oyunların sergileneceğine ve oyunların konularına bakalım.

git-gel-dolap-tiyatro-oyunu.jpg

GİT GEL DOLAP: KİRALIK KATİLLERİN BULMACASI

Git Gel Dolap, Harold Pinter’in yazdığı, Mehmet Birkiye’nin yönettiği ve Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncularının sahnelediği bir oyun. Oyun, iki kiralık katilin, üst kattan gelen talimatları beklerken yaşadıkları sıkıntıları, sevgi ve kırgınlıkları, iletişim ve iletişimsizliği konu alıyor.

Kahramanlarımız Gus ve Ben, her zamanki görevlerini yaptıkları yerlerden farklı bir yerde, imha edecekleri insanı beklemeye başlarlar. Ancak ortada bir tuhaflık vardır ve Gus bulmacayı çözmeye başlar. O anlarda komedi yerini gerilime bırakmaya başlar.

Git Gel Dolap, 07-08 Aralık 2023 tarihlerinde saat 20.00’de Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelenecek. Biletler Atatürk Kültür Merkezi Bilet Satış Noktası ve biletinial'da satışta. Bilet fiyatları tam 40 lira, öğrenci 30 lira.

papaz-kacti-tiyatro-oyunu-001.jpg

PAPAZ KAÇTI: SAVAŞIN ORTASINDA BİR KOMEDİ

Philip King'in yazdığı Papaz Kaçtı oyununun yönetmeni Hakan Altıner. Oyun, İkinci Dünya Savaşı sırasında bir İngiliz rahibin evinde geçiyor. Uzun zamandır arkadaş olan iki kişinin tesadüfen karşılaşması, her şeyin altüst olduğu inanılmaz bir yolculuğun başlangıcını ateşliyor. Üzerinde sadece külotu olan bir rahip, firari bir mahkum, olayı çözmeye çalışan bir dedektif...

Papaz Kaçtı, 01-02 Aralık 2023 tarihlerinde saat 20.00’de Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelenecek. Biletler Atatürk Kültür Merkezi Bilet Satış Noktası ve biletinial da satılacak. Bilet fiyatları tam 40 lira, öğrenci 30 lira.